INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RELAȚIE

Gerard Pique, în conflict cu presa spaniolă » Comunicat dur, după ce relația cu Clara Marti a fost făcută publică: „Au depășit limita legalității”

Gerard Pique
Foto: Imago
Gerard Pique Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2022 20:12 / Actualizat joi, 01 septembrie 2022 20:53

Gerard Pique (35 de ani) a postat un comunicat dur la adresa presei din Spania, după ce a devenit protagonistul numărul 1 al tabloidelor în urma despărțirii de Shakira (45) pentru tânăra Clara Chia Marti (23).

Pique și Shakira s-au despărțit vara aceasta din cauza relației extraconjugale a fotbalistului. De atunci, spaniolul a fost în centrul atenției presei din Spania.

Barcelona a cedat 3 fotbaliști importanți în ultima zi de mercato! Cu cine a bătut palma Aubameyang
Barcelona
Barcelona a cedat 3 fotbaliști importanți în ultima zi de mercato! Cu cine a bătut palma Aubameyang

Lui Pique nu i-a picat bine acest lucru, acesta punându-și avocații să trimită un comunicat oficial presei în care îi amenință pe jurnaliști că îi va da în judecată pe cei care, prin informațiile publicate, îi fac rău lui și copiilor săi. 

Pique, comunicat dur adresat presei spaniole

„Pentru că, la data de 4 iunie, Shakira și Gerard Pique au confirmat despărțirea printr-un comunicat comun, au apărut multe zvonuri și informații neverificate în legătură cu fotbalistul, cu familia sa și cu viața sa privată. 

Aceste știri și imagini nu doar că aduc daune imaginii sale, dar reprezintă și un atac serios la drepturile copiilor săi, iar siguranța și protecția lor reprezintă cel mai important aspect pentru Pique. 

În același timp, televiziunile și paparazzii l-au urmărit în permanență și l-au forțat pe clientul nostru să își schimbe rutina zilnică pentru a-și proteja copiii, familia și apropiații. Gerard Pique a respectat întotdeauna activitatea desfășurată de mass-media și dreptul la informare și este pe deplin conștient de rolul fundamental pe care îl joacă în societate. 

Totuși, în ultimele săptămâni au fost anumite acțiuni care au trecut dincolo de limitele legalității. Astfel, clientul nostru a fost forțat să ceară să îi fie respectat dreptul la intimitate și să îi dea în judecată pe cei care aduc daune vieții sale de familie și încalcă drepturile copiilor săi, mai ales că singurul scop al lui Gerard Pique este să le garanteze bunăstarea și să le redea dreptul la viață privată, siguranță și liniște”, se arată în comunicatul lui Pique, potrivit Mundo Deportivo.

Citește și:

Vestea momentului în Spania! Noua cucerire a lui Pique ar fi însărcinată
BARCELONA
Vestea momentului în Spania! Noua cucerire a lui Pique ar fi însărcinată
Un trend periculos la Ajax » Alți doi jucători au intrat în grevă pentru a-și forța transferurile!
EREDIVISIE
Un trend periculos la Ajax » Alți doi jucători au intrat în grevă pentru a-și forța transferurile!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cossy770
cossy770  •  01 Septembrie 2022, 22:30

Un om fără caracter oricum.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează