INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ÎNTÂLNIRE

GALERIE FOTO Asta-i ultima: Gerard Pique, întâlnire în Paris cu fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo » Ce au făcut cei doi

FOTO: instagram.com/irinashayk +28   FOTO
FOTO: instagram.com/irinashayk

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2023 10:29 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2023 10:53

Aflat în plin scandal cu Shakira, fiind acuzat de artistă că a înșelat-o cu actuala iubită, Clara Chia, Gerard Pique a fost surprins alături de Irina Shayk, la Paris.

 Fostul fundaș al Barcelonei s-a aflat în capitala Franței pentru a asita la un meci din NBA, mutat în Europa. 

Irina Shayk, întâlnire cu Gerard Pique în Paris

 La partidă a asistat și modelul Irina Shayk, fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo. Cei doi s-au întâlnit la marginea terenului, s-au salutat și s-au fotografiat împreună.

Rusoaica Irina Shayk este una dintre cele mai apreciate modele din lume. În vârstă de 37 de ani, Irina a avut o relație cu Cristiano Ronaldo, între 2010 și 2015, și cu actorul Bradley Cooper, între 2015 și 2019, cu care are un copil. 

+24 FOTO

Cum ar fi aflat Shakira că Pique o înșela 

Continuă telenovela din jurul fostului cuplu Shakira - Gerard Pique. Ultima informație venită dinspre presa internațională: cântăreața din Columbia ar fi aflat că e înșelată de legenda Barcelonei după ce ar fi găsit gemul de căpșuni mâncat pe jumătate în frigider. 

Mai întâi, în piesa „Te felicito” lansată în aprilie, interpretată drept o melodie dedicată problemelor din relația cu Pique, Shakira deschide frigiderul într-unul dintre cadre, unde găsește capul lui Rauw Alejandro, artistul alături de care a realizat piesa.

Cei de la Show News Today scriu că Shakira și-a dat seama că ar putea fi înșelată de Pique după ce a fost surprinsă să vadă că altcineva a mâncat din borcanul ei de gem, știind că nici Pique, nici copiii nu se atingeau în mod normal de acest produs. Apoi, în cea mai recentă piesă lansată, Shakira are o trimitere care poate confirma suspiciunea lansată de sursa citată: „Mestecă și înghite, înghite și mestecă”. 

Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
+45 FOTO

Citește și:

Shakira, ținta fanilor lui Real Madrid! Au dezgropat o poza de colecție: „Cine a dat Rolexul pe Casio?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
VanBasten
VanBasten  •  22 Ianuarie 2023, 13:19

Autorul acestui articol nu are cu ce-si plati intretinerea si ratele la banca. De asta a scris acest material de doi lei. Sa-l ajutam fiecare cum putem.

rottwailer
rottwailer  •  22 Ianuarie 2023, 12:19

Piquiq trecea pe langa Irina și s-a împiedicat in ea! Ce sa-i faci?! Când ești cu nasul pe sus te mai și împiedici…

digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  22 Ianuarie 2023, 11:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează