INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DESPĂRȚIRE

Cum a reacționat Pique când a aflat de planul Shakirei » Ce vrea fundașul Barcelonei

Gerard Pique și Shakira // FOTO: Imago +45   FOTO
Gerard Pique și Shakira // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iulie 2022 10:45 / Actualizat sambata, 02 iulie 2022 11:51

Despărțirea dintre Gerard Pique (35 de ani), fundașul Barcelonei, și Shakira (45 de ani) ține capul de afiș în presa din Spania.

Ibericii scriu acum cum a reacționat Gerard Pique când a aflat de planul vedetei. Shakira vrea ca cei doi copii ai lor, Sasha (7 ani) și Milan (9), să meargă împreună cu ea în Miami.

Shakira vrea să-și continue cariera muzicală și vrea să-i aibă alături de ea pe cei doi copii. Ea i-a spus lui Pique că poate oricând să vină în vizită și că nu va cere un regim stric de vizite.

Totuși, Pique nu e de acord. Catalanul vrea ca cei doi băieți să rămână în Barcelona, acolo unde au crescut, pentru ca cei doi să nu aibă probleme de adaptare.

Astfel, Pique, care se pregătește să se prezinte la reunirea Barcelonei, a angajat o casă de avocatură importantă, care s-a ocupat și de divorțul fostei jucătoare de tenis Arantxa Sanchez Vicario. Fotbalistul speră sa împiedice plecarea celor doi copii în Statele Unite ale Americii.

+41 FOTO

De ce vrea Shakira să plece la Miami după despărțirea de Pique

Spaniolii anunță că vedeta este mai decisă ca oricând să se mute la Miami, acolo unde deține o vilă luxoasă în valoare de 16 milioane de euro, aflată chiar pe plajă. Motivul? Shakira nu are prieteni în Barcelona, deși a locuit mai mulți ani în capitala Catalunyei.

Conacul deținut de Shakira este construit în 1951 deține 6 dormitoare, 7 băi, o sală de fitness, sală de conferințe, sală de biliard, garaj, terasă, piscină cu spa, bar și ieșire la ocean și a fost cumpărat de Shakira acum 21 de ani pentru 3 milioane de dolari.  

Cântăreața chiar a încercat să vândă de mai multe ori vila în ultimii ani, dar fără reușită. La un moment dat, chiar a închiriat-o cu 45.000 de dolari pe lună.

Citește și:

NU a fost infidelitate! Motivul șocant pentru care s-ar fi despărțit Shakira și Pique: „Ea a refuzat direct”

Continuă scandalul în care Ronaldo a fost acuzat de viol » Cristiano solicită despăgubiri!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
DoarDiviziaB
DoarDiviziaB  •  02 Iulie 2022, 13:34
Postat de enigmaticul pe 02 Iulie 2022, 12:50

Mda......Conacul cu 6 dormitoare și........7 băi, în care să locuiască singură!! Ce poate face banul din unii oameni. Bine, dacă ai încerca să-i explici sensul vieții unui om, oricum n-ar înțelege nimic.

Când ești sărac lipit și vai de tine ai impresia că toți nu înțeleg sensul vieții deși problema este la tine. Daca ști cum este cu vulpea și strugurii ai înțelege unde bat.

enigmaticul
enigmaticul  •  02 Iulie 2022, 12:50

Mda......Conacul cu 6 dormitoare și........7 băi, în care să locuiască singură!! Ce poate face banul din unii oameni. Bine, dacă ai încerca să-i explici sensul vieții unui om, oricum n-ar înțelege nimic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează