INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Gerrard vrea să se retragă în 2013: "Voi şti că am jucat pentru o singură echipă, e un sentiment fantastic!"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2009 00:00

Căpitanul echipei FC Liverpool, Steven Gerrard, a afirmat că se gândeşte să se retragă din actvitate în 2013, când îi expiră contractul cu gruparea britanică, informează France Football.

Jucătorul va avea 33 de ani la finalul înţelegerii şi cel mai mult îl bucură faptul că a evoluat întreaga carieră la formaţia de pe Anfield, deşi a recunoscut în trecut că în 2005 a fost aproape să semneze cu Chelsea Londra.

"În 2013 voi avea 33 de ani şi nu ştiu dacă voi mai continua. Chiar dacă  mă voi retrage, voi şti că am jucat doar la un club. Nu vreau să mă gândesc la faptul că aş putea purta tricoul altei echipe. Au fost două momente în care am fost aproape să plec. Acum câţiva ani eram departe de titlu şi m-am gândit la oferta de la Chelsea", a spus Gerrard.

Căpitanul lui Liverpool a adăugat că acum este fericit că a ales să rămână. "Am fost cu adevărat mândru. În acest an am fost aproape de titlul de campioană, dar cred că am învăţat multe din această înfrângere, iar sezonul viitor ne va fi de folos. Avem nevoie de doi sau trei jucători ca să ajungem la nivelul lui Manchester United. Transferurile din vară vor fi esenţiale", a adăugat jucătorul.

NewsIn

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (10)
blackaetern
blackaetern  •  17 Iunie 2009, 00:17
Postat de pe 16 Iunie 2009, 19:33

La U Cluj este un asemenea jucator: Zsolt Szilagy. Ar mai fi si Emil Szolomajer, insa el a fost inlaturat de Conducere, dar sunt sperante ca va reveni in vara asta. :D

de parca intereseaza pe cineva ce jucatori au jucat la U

obiectivul
obiectivul  •  16 Iunie 2009, 19:54

Respect in primul rand pentru conducerea clubului. Ar fi putut face bani frumosi de pe urma lui, cu toate astea au ales sa-l pastreze si el nu a dezamagit. Alte exemple: Raul, Paolo Maldini, Puyol sa speram ca si Messi...

 •  16 Iunie 2009, 19:33

La U Cluj este un asemenea jucator: Zsolt Szilagy. Ar mai fi si Emil Szolomajer, insa el a fost inlaturat de Conducere, dar sunt sperante ca va reveni in vara asta. :D

Vezi toate comentariile (10)
Comentează