INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Gest de recunoştinţă al lui Cristiano Ronaldo faţă de fizioterapeuţii de la Real Madrid: cîte o maşină cadou pentru fiecare

foto: Twitter
foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 ianuarie 2014 18:05

Cristiano Ronaldo a cîştigat luni cel de-al doilea Balon de Aur din carieră şi acum se pregăteşte să onoreze promisiunea făcută unor oameni din staff-ul lui Real Madrid.


Portughezul vrea să-şi arate recunoştinţa faţă de Pedro Chueca, Dani Pirri, Javier Santamaría sau Juan Muro, cei care se ocupă ca el să fie în cea mai bună formă, şi le-a promis că dacă va ieşi cîştigător al Balonului de Aur sau dacă echipa sa va cîştiga Liga Campionilor le va oferi cîte o maşină, conform marca.com.

De-a lungul timpului, vedeta lusitană a mai avut astfel de gesturi faţă de cei cu care lucrează. Le-a dăruit telefoane mobile de ultimă generaţie, ceasuri de lux sau cîte un iPad.

 

Playtech: Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe: Nu mai are ce căuta lângă noi. Îmi e greaţă


Comentarii (10)
chr1s
chr1s  •  16 Ianuarie 2014, 17:44
Postat de alexhaiducu pe 15 Ianuarie 2014, 22:09

incep sa imi schimb parerea despre cr! se poate sa fie totusi un om bun!

Nici el nu credea ca va castiga UCL sau Balonul de Aur, de aceea le-a promis :)))) lucky bastard(s)

xraven
xraven  •  16 Ianuarie 2014, 17:43

foarte frumos din partea lui. Incepe si mie sa-mi placa de el. De-acum as vrea sa-i vad pe Messi si Ronaldo in aceeasi echipa :)

ion.ionescu
ion.ionescu  •  16 Ianuarie 2014, 17:11

Vă mai dau un exemplu. Gică Popescu era la Barcelona şi a insistat să aibă maseurul lui personal. L-a adus pe cel de la UCva, un copil al nimănui pe care l-a salvat Corneliu Stroe şi i-a găsit o meserie în Club, de maseur. Din păcate, acest maseur a murit, cred, în 2013...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează