INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCIDENTARE

Ghinionistul de serviciu » Complicaţie după operaţia suferită la genunchi! Jese riscă o nouă intervenţie

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 04 aprilie 2014 18:43

O nouă veste proastă pentru cea mai mare speranţă a celor de la Real Madrid! Jese Rodriguez a fost spitalizat din cauza unei complicaţii după operaţia la genunchiul drept suferită luna trecută, el avînd o infecţie, informează cotidianul Marca.

Jucătorul în vîrstă de 21 de ani se află în spital de miercuri.

Jese Rodriguez va pleca astăzi la o clinică din Augsburg, pentru a fi văzut de doctorul Ulrich Boenisch, care l-a operat la 20 martie.  Fotbalistul s-a accidentat în data de 18 martie, la un meci cu Schalke 04, din Liga Campionilor, el suferind atunci o ruptură de ligament încrucişat anterior.

Iniţial, s-a estimat că Jese va fi indisponibil şase luni, însă această complicaţie ar putea mări perioada necesară pentru recuperare.

Jese ar putea fi chiar operat din nou după această problemă!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ciuraru
ciuraru  •  04 Aprilie 2014, 19:10

Viitor Balon de Aur daca se reface cum trebuie, alaturi de Pogba, Hazard si poate Isco.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează