INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Gică Craioveanu încalcă ordinele poliției din Madrid: „Eu sunt căpriță, mai de munte”

Gică Craioveanu
Gică Craioveanu

Articol de - Publicat joi, 19 martie 2020 12:13

Fostul atacant craiovean, Gică Craioveanu (52 de ani), acum analist, a povestit la Pro X cum fentează izolarea: „Stau în casă de 4 zile, nu-mi place. Mă mai ascund să fac un pic de efort, dar tot te prind!”

Din regiunea Madrid, oraşul cu cele mai multe cazuri şi decese din cauza noului coronavirus în Spania, Gică Craioveanu a povestit cum suportă în casă cu familia izolarea impuse de autorităţi. 

Fosta legendă a Craiovei nu poate respecta regulile care permit oamenilor să iasă pe stradă doar pentru cumpărături, la farmacie sau la serviciu. „Mie îmi place să mă duc, să alerg, să ies. Eu sunt căpriță, mai de munte. Stau în casă de patru zile şi nu îmi convine. Dacă mă duc și după pâine mă ceartă copilul. Trebuie să luptăm, mergem înainte”, a declarat „Grande” la TV Pro X.

Gică Craioveanu: „Este mai multă panică”

Gică Craioveanu a dezvăluit că a riscat să fie sancţionat, povestind întâmplarea trăită: „Eu mă duc să alerg şi să fac un pic de efort. Mă mai ascund, dar tot te prind, este foarte multă poliție în Spania, a intervenit şi Armata. Pe mine m-a oprit și m-a trimis acasă”.

Gică, scăpat fără amendă, a abordat tema infecţiilor în rândul jucătorilor din La Liga: „Am vorbit cu doctorul de la Getafe, nu-i așa grav, este mai multă panică. Șansele de a muri sunt mai mici decât la o gripă comună. Cred că au nevoie între două și trei săptămâni pentru a ajunge la un stadiu acceptabil. Cred că fotbaliştii vor putea reveni cu toții, fără discuții”.

„Eu am avut astm bronșic când eram mic. M-am refăcut la Slănic Moldova, mi-am revenit și am putut să joc fotbal. Este posibil să-ți revii. Cu toții au șanse să-și revină” a declarat Gică Craioveanu, fost atacant craiovean.

 

Citește și alte știri despre cum afectează coronavirus fotbalul și sportul mondial:

  1. EURO 2020 devine EURO 2021! Șefii fotbalului mondial au decis să amâne cu un an competiția anului în fotbalul internațional.
     
  2. UEFA a stabilit reprogramarea competițiilor Champions League și Europa League. 
     
  3. Voleiul, primul campionat decis de coronavirus. Federația Română de Volei a decis închiderea campionatului în curs și a anunțat cine primește titlul de campioană. 
     
  4. FRF, LPF și cluburile din Liga 1 au convenit cele două scenarii în care competiția ar putea fi dusă la capăt.
     
  5. Fanii Football Manager se pot juca gratis în perioada următoare după decizia luată  de producătorii jocului.
     
  6. Peste 140 de vedete din sportul românesc fac parte din campania #vafibine, lansată de Gazeta Sporturilor, în contextul panicii generate de coronavirus.
     
  7. Sala de presă a Arenei Naționale a fost transformată în sediu pentru operatorii ce răspund la TELVERDE, linia specială realizată pentru întrebări legate de coronavirus.
     
  8. Fotbalul din Serie A ar putea reveni la începutul lunii mai.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
brascombre
brascombre  •  19 Martie 2020, 21:12

Manelist. Atitudine de cocalar care o ia pe linia de tramvai.

1575129279193757
Sutu Alexandru  •  19 Martie 2020, 19:44

După ce ești prost mai și vorbești.A ajuns țăranul în Spania și ne face de rușine.Craiovene ești unic în prostie, bine că nu doare că te vedeam și tăvălindu-te de durere, dar mai bine că nu se ia, deoarece se transmitea cu mult mai repede decât coronavirusul.

592034844289353
Yan Anderson  •  19 Martie 2020, 17:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează