INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REACȚIE

Giovanni Becali, replică tăioasă pentru Yuksel Yesilova: „Îi căra valizele lui Mulțescu și acum critică transferul lui Cicâldău?!”

Giovanni Becali
Giovanni Becali

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 august 2021 12:38 / Actualizat duminica, 01 august 2021 17:22

Giovanni Becali (69 de ani) a comentat declarația turcului Yuksel Yesilova, care critică transferul lui Alexandru Cicâldău (24 de ani) la Galatasaray.

Giovanni Becali i-a dat o replică dură lui Yuksel Yesilova, cel care a făcut, în presa turcă, afirmații critice la adresa impresarilor care l-au transferat pe Alexandru Cicâldău de la Craiova la Galatasaray.

Dezvăluiri incredibile » Cum l-a furat Gigi Becali pe Andrei Vlad: datorie achitată la cămătari!
FCSB
Dezvăluiri incredibile » Cum l-a furat Gigi Becali pe Andrei Vlad: datorie achitată la cămătari!

„Am văzut un personaj turc, care nu ştiu ce meserie are, pe care nu ştiu cum îl cheamă, Yuksel parcă, care îi căra valiza lui Mulţescu. Nu ştiu cine e dar care tot apare în Turcia şi zice că: «domnule, ţara mea nu vreau să fie jefuită de fotbaliştii şi managerii români, că s-au dat bani mulţi pe el (n.r.: pe Cicâldău)». 

Dar de unde i-ai dat, mă? De la tine? Unul Yuksel. Cine e acest personaj? Unde lucrează acum? În România, nu? La Buzău? Câştigă bani în România şi el critică faptul că un fotbalist român a plecat pe 6,5 milioane şi că el merita două-trei milioane. Acest turc care câştigă bani în România”, a declarat Giovanni la emisiunea Digi Sport Matinal.

Giovanni: „Parcă e ministrul de finanţe al lui Erdogan”

Impresarul român a continuat să-l critice pe actualul preparator fizic de la Buzău pentru declarațiile date în presa turcă.

„Cine e acest Yuksel? Nu e foarte important. Am văzut multe site-uri care ies pe faptul că s-au dat bani prea mulţi, aoleo, panică în ţara mea! De parcă ăsta e ministrul de finanţe al lui Erdogan, aşa vorbeşte. Şi el câştigă bani din România. 

Şi nu ştiu cât câştigă, asta e problema. Dar cine eşti tu să critici pe preşedintele de la Galatasaray, pe Fatih Terim, că s-au înşelat că au dat atâţia bani. 

Sau cine eşti tu să dai într-un fotbalist român, din România, unde tu iei pâinea de toate zilele să trăieşti. Asta nu pot să înţeleg”, a mai spus Giovanni.

Citește alte știri din fotbalul românesc:

Gigi Becali i-a enervat pe turci » Oficialii lui Galatasaray au luat foc după ce patronul FCSB a anunțat transferul lui Moruțan

Denis Alibec a marcat primul gol la CFR și a explicat de ce a ales campioana: „E cea mai mare echipă din țară”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
adrian_hora
adrian_hora  •  02 August 2021, 09:35

cred ca aceasta declaratie a urnagu.tanului ion becali a fost puternic editata. nu cred ca poate acest personaj sa vorbeasca asa politicos. sigur cine a scris articolul a taiat macar jumatate din ce a scos pe gura varul becali.

polistul68
polistul68  •  01 August 2021, 20:03
Postat de ucv_fun pe 01 August 2021, 18:36

Un preparator fizic, care s-a riticat cu cariera pana la inaltimea genunchiului unei broaste, a tinut cu tot dinadinsul sa iasa din anonimat, criticand cariera lui Cicaldau. Nu a facut altceva decat sa se faca de ras.

Sincer, nu stiu cine este acest turc...dar , si eu am aceiasi parere..ceva nu e in regula cu aceste transferuri, pe niste bani...destul de multi...stilul de lucru al familiei Becali, se cunoste...eu ma intreb de ce nu vinde in Anglia, Germania, Elvetia, Belgia, Franta , Olanda ? Italia si Turcia...amandou tari cununoscute si pt modul mai "liberal" de a face afaceri...sincer, nici mie nu mi se pare curat cest transfer...

depeche
depeche  •  01 August 2021, 19:33

Scuipa-l ca pute, Gio! Intr-o alta ordine de idei, niciun fotbalist roman nu ar trebui sa coste mai mult de 1-2 milioane de euro.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează