INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BULGARIA

Golul lui Zicu a provocat un conflict între galerii » 60 de fani arestaţi

Zicu a inscris golul victoriei pentru TSKA
Zicu a inscris golul victoriei pentru TSKA

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 29 octombrie 2011 17:41

Peste 60 de suporteri au fost arestaţi, vineri, cu ocazia disputării derbiului campionatului Bulgariei, între ŢSKA Sofia şi Levski, câştigat de echipa gazdă prin golul reuşit de atacantul român Ianis Zicu, informează AFP.

Poliţia locală a anunţat că 64 de suporteri au fost arestaţi şi un poliţist a fost rănit cu ocazia acestui meci. Un număr record de 1.630 de poliţişti au fost mobilizaţi în şi în jurul stadionului pentru acest meci.

Cele mai multe persoane au fost arestate pentru tulburarea ordinii publice, acte de huliganism şi aruncarea de obiecte în teren, anunţă poliţia, care a indicat că a reuşit să evite declanşarea unui conflict direct între suporterii celor două echipe. Fani ai formaţiei Levski, nemulţumiţi, au fost arestaţi după ce au aruncat cu pietre în forţele de ordine după finalul partidei.

Atacantul Ianis Zicu a adus victoria echipei ŢSKA Sofia în derbiul cu Levski Sofia, vineri, în etapa a XI-a a campionatului Bulgariei, marcând singurul gol al partidei în minutul 26. Zicu a evoluat până în minutul 84, când a fost înlocuit de Yakimov.

VEZI MAI JOS GOLUL

După acest meci, ŢSKA Sofia a urcat pe primul loc în campionatul Bulgariei, cu 28 de puncte, fiind urmată de Ludogoreţ Razgrad, care are 25 de puncte şi va juca luni. (sursa mediafax)

http://www.gsp.ro/international/stranieri/video-zicu-face-minuni-in- bulgaria-9-goluri-in-11-meciuri-276116.html

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
huhuruz77
huhuruz77  •  29 Octombrie 2011, 20:02

ziarist - GAOZAR !!! probabil i-ar fi tras-o in fund seful lui daca nu gasea un titlu " exploziv " ptr stirea asta ! n-ai cu cine...niste gaozari :))))))))))

ultra_tei
ultra_tei  •  29 Octombrie 2011, 18:21

Ce titlu de caminar infometat... "jurnalist"...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează