INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GOZTEPE - GAZIANTEP 2-2

GOZTEPE - GAZIANTEP 2-2 » VIDEO+FOTO Șumudică, salvat de Maxim! A declanșat primul gol și a egalat din penalty în prelungiri

Goztepe a remizat cu Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, scor 2-2, în etapa cu numărul 3 din campionatul Turciei +7   FOTO
Goztepe a remizat cu Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, scor 2-2, în etapa cu numărul 3 din campionatul Turciei

Articol de - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 15:56 / Actualizat duminica, 27 septembrie 2020 09:22

Goztepe a remizat cu Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, scor 2-2, în etapa cu numărul 3 din campionatul Turciei. Pentru oaspeți a marcat și Alexandru Maxim, în prelungiri, din penalty. 

Vezi AICI programul etapei #3 din Turcia

Încă o partidă reușită pentru playmakerul lui Gaziantep, care a evitat a doua înfrângere în primele trei etape. Dar roș-negrii nu au încă nicio victorie. Maxim și Toșca au fost integraliști.

Zadarnic se plânge Marius Șumudică de când a început campionatul. Bașkanii nu-i pot aduce jucătorii doriți la Gaziantep. Și acest start de sezon este foarte dificil pentru echipa care a încheiat Super Lig 2019-2020 pe locul 8.

Maxim a văzut perfect finalizarea acțiunii

După 1-3 cu Galatasaray și 2-2 în fața nou promovatei Karagumruk, roș-negrii au început bine meciul, deschizând scorul în deplasarea cu Goztepe. Maxim a văzut perfect finalizarea fazei de atac. A deschis ofensiva, cu o pasă inspirată în careu pentru Vural, acesta a centrat la firul ierbii și Demir a deschis scorul cu un șut la colțul scurt. 0-1.

Apoi, Goztepe a preluat controlul partidei, creându-și multe ocazii. Totuși, și cu multă șansă, apărarea lui Șumudică a rezistat până la pauză. Și, la o nouă lansare a lui Max, Gaziantep se putea distanța. Șansă ratată.

+3 FOTO

Șumudică, dezolat după două goluri primite în 15 minute

Primul sfert de oră al reprizei secundă a fost însă un fiasco pentru oaspeți. Defensiva condusă de Toșca a cedat de două ori. Soner (50) și Ideye (61) au profitat de erorile de poziționare ale fundașilor lui Gaziantep. La 2-1, Șumudică n-a mai putut sta în picioare. S-a așezat pe banca de rezerve ca pe o canapea. Dezolat, dezamăgit.

Final la Max. Dar vine Trabzon!

Fără Maxim, ar fi fost a doua înfrângere pentru românii lui Șumudică. În minutul 90, Maxim a primit mingea la marginea careului, încercând să pătrundă prin dribling. Un fundaș i-a barat calea cu piciorul și penaltyul era inevitabil. O lovitură de pedeapsă transformată sigur de Maxim. Primul său gol în noul sezon (foto jos). Jocul intrase deja în prelungiri. 2-2, final. Urmează altă confruntare extrem de dificilă pentru Gaziantep: acasă, cu Trabzonspor, pe 2 octombrie.

GOZTEPE - GAZIANTEP 2-2 » VIDEO+FOTO Șumudică, salvat de Maxim! A declanșat primul gol și a egalat din penalty în prelungiri

GOZTEPE - GAZIANTEP 2-2

  • Au marcat: Aydogdu 50, Ideye 61  / Demir 7, Alex Maxim 90 - pen.

Click AICI pentru statistici

VIDEO cu cele mai importante faze ale meciului

Echipele de start:

Goztepe (4-2-3-1): Egribayat - Paluli, Ozturk, Nukan, Emir - Aydogdu, Kayan - Akbunar, Mossoro, Tripic - Ideye 
Rezerve: Binici, Burekovic, Titi, Cinemre, Gassama, Megyeri, Mihojevic, Ndiaye, Sonmez 
Antrenor: Ilhan Palut

Gaziantep (5-3-2): Guvenc - Olkowsi - Djilobodji, Kana-Biyik, Toșca, Moraiș - Vural, Jefferson, Maxim - Andre, Demir
Rezerve: Akbaba, Aktas, Ceylan, Ugurlu, Kozulj, Ozer, Sahin, Sousa, Soyalp, Tetteh 
Antrenor: Marius Șumudică

Vezi AICI clasamentul actualizat din campionatul Turciei!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Decizie de ultimă oră! UEFA despăgubește o echipă dacă trebuie să joace pe teren neutru din cauza coronavirusului

Alex Băluță, la primul gol în Ungaria! Și-a propulsat echipa pe primul loc

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
penultimul
penultimul  •  27 Septembrie 2020, 03:30

Theodor Jumătate, cum a făcut Gaziantep 1-3 cu Gaziantep ? O fi miracol ? O fi mister de nedezlegat ? Nu mi-a venit să cred.

adriann_
adriann_  •  26 Septembrie 2020, 20:15
Postat de ang3ldev1l2 pe 26 Septembrie 2020, 19:49

Tu esti unul din putinii prostalai care pe orice articol si indiferent de subiect, bocesc fara decenta espre un singur club. Cere-te la doctor, screlozatule!

PROSTEA, VOI POSTACII CIOBANULUI IL INJURATI PESTE TOT PE SUMUDICA. Umilinta pe care v-a adminstrat-o va ustura nonstop. Ramane de neuitat momentul cand Mioveni conducea clona ciobanului in cupa iar publicul a inceput sa scandeze spontan Sumudica, Marius Sumudica.

ang3ldev1l2
ang3ldev1l2  •  26 Septembrie 2020, 19:49
Postat de adriann_ pe 26 Septembrie 2020, 19:20

Si acum sufera becalistii dupa umilinta adminstrata de Sumi. :)))

Tu esti unul din putinii prostalai care pe orice articol si indiferent de subiect, bocesc fara decenta espre un singur club. Cere-te la doctor, screlozatule!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează