INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Grevă fără precedent în Italia după transferul lui Ronaldo la Juventus: "E singura soluție în fața unei mari nedreptăți"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iulie 2018 18:12

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus n-a fost primit peste tot la Torino cu bucurie. Angajații uzinei Fiat din Melfi au decis să protesteze, intrând două zile în grevă!

"Nu avem decât soluția asta în fața unei atât de mari nedreptăți. E inacceptabil să ni se ceară enorme sacrificii economice, iar compania să cheltuiască sute de milioane pentru un fotbalist.

Noi trebuie să strângem cureaua și în același timp se investește o grămadă de bani într-un angajat. E normal să câștige cineva milioane și mii de familii să nu se mai ajungă cu salariul până la mijlocul lunii?", sună comunicatul celor care nu vor lucra de duminică, ora 22:00, până marți, la ora 6:00

Vezi și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
pavel_dumitrescu
pavel_dumitrescu  •  11 Iulie 2018, 20:42

Din pacate, acesta este capitalismul, stimabililor. Nu exista respect (decat formal) pentru individ!.. Cinstea si bunul simt sunt notiuni disparute de multe decenii din Occident!.. Cu toate acestea, capitalismul e oricand preferabil marxismului, o utopie ticaloasa care asupreste dar mai ales indobitoceste oamenii..! Va spun, neo-marxismul domina doar din punct de vedere politico-social in Europa, pentru ca economic tot capitalismul este "in voga"..!

mosvasile
mosvasile  •  11 Iulie 2018, 20:41

Am inteles ca Juventus deja a realizat si profit,pentru ca la stirea ca a reusit sa-l transfere pe Cristiano,cursul la bursa a actiunilor clubului, s-a dublat!

titiduru22
titiduru22  •  11 Iulie 2018, 20:14
Postat de baruch pe 11 Iulie 2018, 19:57

exact pe asta se bazeaza *** de patroni ai corporatiilor. o sa ajungi si tu sa auzi: "nu-ti convin 150 euro/luna? aduc vietnamezi sau flacai din bangladesh, cu 50 euro.

Coreea de Nord te-ar primi cu bratele deschise .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează