INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MODEST

Guardiola: "Am făcut un meci foarte serios, dar nu strălucitor"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 aprilie 2010 00:00

Devenit primul antrenor din istoria Barcelonei care a cîştigat 4 El Clasico la rînd, Josep Guardiola a rămas cu piocioarele pe pămînt după 2-0 pe Santiago Bernabeu.

"Nu am planificat să cîştig chiar toate partidele cu Real Madrid. Am fost doar un meci pe care noi trebuia să-l cîştigăm pentru a ne păstra titlul. Şi am învins în urma unui joc foarte serios, nu şi strălucitor. Am ţinut cont foarte mult cu cine jucăm şi nu am lăsat Realul să ne controleze. Ocaziile lor au venit după mingi pierdute de noi. Am căutat încă de la început să jucăm mult pe centru şi să dăm profunzime jocului. Este o victorie importantă, îmi felicit jucătorii pentru cum s-au comportat tot meciul", a zis Pep.

El a adăugat: "Secretul acestei echipe îl reprezintă jucătorii. Ei aleargă şi fac tot jocul. Sînt foarte buni. Muncesc mult. Cînd nu aleargă îi cert. Cum nu le place asta, se pun pe alergat".

Cît despre omologul său, Guardiola a zis: "Munca lui Pellegrini în campionat este scandalos de bună, dar nu mă bag în deciziile sale".

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
lenti
lenti  •  11 Aprilie 2010, 14:10

Barca joaca un fotbal de pe alta planeta si pe deasupra sunt si modesti. Jos palaria !!! Sa vedem cine reuseste sa ii opreasca.

adcrys20
adcrys20  •  11 Aprilie 2010, 14:08

1. Tactic, Barcelona a fost peste Real. Barcelona a aparut cu surprize, pe cand Realul nu a venit cu nimic surprinzator. 2. Exista un Xavi, care misca tot la mijloc, pe cand Realul inca nu are un astfel de jucator. 3. Jucatorii la Real sunt individualisti, pe cand la Barcelona joaca pentru echipa. Aceste 3 lucruri au facut diferenta intre cele 2 echipe aseara. Ca si jucatori, ambele echipe sunt de valori egale.

 •  11 Aprilie 2010, 13:53

Pep a dat dovada ca este antrenor si FCB o echipa adevarata. din punct de vedere tactic a gandit meciul foarte bine, iar jucatorii au fost foarte disciplinati...asta este rezultatul unei munci duse de ceva timp si seriozitatea jucatorilor. nu au fost pe teren Ibra, Toure, Henry, dar asta nu a contat. inca odata echipa face jocul intr-un meci de fotbal si nu Cr. ronaldo sapte, care nu a jucat nimic tot meciul si se dovedeste ca banii dati pe jucatorii nu inseamna si performanta in fotbal.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează