INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Guardiola nu glumește! 100 de milioane de euro pentru un star din fotbalul european + Ce se va întâmpla cu Higuain

Articol de - Publicat duminica, 22 iulie 2018 09:56

Juventus plătește 117 milioane de euro pentru transferul lui Cristiano Ronaldo, dar trebuie să și vândă pentru a fi în echilibru financiar. Iar unul dintre jucătorii care ar putea pleca este Miralem Pjanici, playmakerul bianconero de care antrenorul Allegri nu vrea să se despartă. Însă oferta e prea bună.

Manchester City e gata să vireze 100 de milioane de euro pentru internaționalul bosniac, anunță Gazzetta dello Sport. Peste Barcelona și Chelsea.

Și, pentru că Pep Guardiola insistă să-l achiziționeze, campioana Angliei i-a pregătit și un salariu de top. Minimum 8 milioane de euro, aproape dublu față de cât primește acum Pjanici și cu două milioane peste suma pe care i-ar putea-o propune Juve la o eventuală prelungire a contractului.

15 goluria marcat Pjanici din lovitură liberă în Serie A (din 2011), record în această perioadă

Pipita: Chelsea sau Milan?

În același timp, Gonzalo Higuaín va părăsi și el probabil Torino. Preț de transfer? 60 de milioane! Unde va ajunge? Chelsea, unde e dorit de managerul Sarri, e o variantă, dar Milan poate achita și ea această sumă, după ce a trecut la fondul american de capital Elliott. Noul director tehnic, Leonardo, care se întoarce mereu la clubul rossonero, îl vrea neapărat. A încercat să-l transfere și la PSG, când era director sportiv pe Parc des Princes.

4.500.000 €este salariul anual net al lui Pjanici la Juventus (contract până în 2021)

32.000.000 €a plătit Juventus pentru Pjanici în 2016, când l-a adus de la AS Roma

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează