INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GALATASARAY

Hagi a găsit principalul vinovat pentru ultima înfrîngere:)

Hagi nu trece prin cele mai fericite momente la Galatasaray
Hagi nu trece prin cele mai fericite momente la Galatasaray

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 26 februarie 2011 19:52

Galatasaray a pierdut din nou în campionat. Deşi "leii" au fost cei care au deschis scorul, elevii lui Hagi au pierdut cu 1-3 în faţa celor de la Istanbul Buyuksehir.

"Regele" şi-a criticat jucătorii despre care spune că şi-au pierdut concentrarea: "Ne îndreptam spre victorie, dar din cauza unor greşeli au venit cele trei goluri şi am pierdut. Nu se poate să pierdem atît de repede organizarea şi disciplina. Este un meci pe care trebuie să-l uităm", a spus Hagi.

Tehnicianul român a găsit şi vinovatul principal pentru această înfrîngere: "În repriza a doua vîntul nu a fost de partea noastră şi s-au făcut unele greşeli. Aceste greşeli ne-au costat. Unele din aceste greşeli colective nu ar fi trebuit să existe".

SE SIMTE ATACAT DE PRESĂ
Criticat în presa din Turcia în ultima vreme pentru că nu are o relaţie foarte bună cu jucătorii, Hagi a vorbit ieri la conferinţa de presă despre această problemă. "Am păstrat o bună relaţie cu toată lumea şi am arătat respect întotdeauna. "Prin ştirile lor, unii vor să mă lovească". Nu vreau să fac alte comentarii la adresa lui Misimovici", a declarat Hagi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
navzar_t
navzar_t  •  01 Martie 2011, 10:50

Nu poti fi un profesor bun daca nu ai o zi de scoala, Hagi nu a inteles ca trebuie sa parcurga niste etape inainte de a prelua echipe cu pretentii, decat daca esti un geniu, o caracteristica care i-a apartinut lui Gica doar ca jucator.

submarina
submarina  •  27 Februarie 2011, 08:48

Mai rar asa conducere, in Romania demult era demis

yubytu
yubytu  •  27 Februarie 2011, 07:48

il da afara si vine la Steaua sa vezi atunci performanta, pe ghencea nu bate vantul dar monteaza becali niste ventilatoare sa il ajute pe gica, unde scrie ca un mare jucator e automat un mare antrenor

Vezi toate comentariile (38)
Comentează