INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GALATASARAY-BESIKTAS 1-2

Hagi spune că a făcut greşeli la eşecul cu Besiktas şi va "schimba totul" la Galata

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2010 00:00

După înfrîngerea de pe teren propriu în derbiul cu Beşiktaş (1-2), antrenorul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat că făcut unele alegeri greşite şi a precizat că va face schimbări.

"De luni, trebuie să schimbăm totul.
Am avut şi noi ocazii, dar din păcate nu am reuşit să le concretizăm. Beşiktaş a avut 2-3 ocazii şi a profitat de ele. În următoarele meciuri trebuie să facem totul posibil. Consider că am făcut unele alegeri greşite. De acum trebuie să învingem", a spus Hagi, conform Mediafax.

Potrivit ajansspor.com, jucătorii formaţiei Beşiktaş vor fi recompensaţi cu prime de câte 20.000 de dolari pentru victoria de ieri.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
sorinescu
sorinescu  •  29 Noiembrie 2010, 17:33

tare se bucura unii... nu stiu, or fi ceva antrenori care fac din rahat bici in juma' de ora ?

sorindrag
sorindrag  •  29 Noiembrie 2010, 13:48

asa frate schimba poate-i bagi si pastia-n B ca pe aia de la Bursa! Cu ocazia asta cei 3 veri machidoni din piperata poate o lasa mai moale cu marele antrenor hagii acum cateva luni becaliotii il linsau mediatic pe razvan ca sa-si puna protejatul antrenor la nationala

pompei11
pompei11  •  29 Noiembrie 2010, 11:49

ce sa faci si cu hagi ca e varza...nici macar din greseli nu invata...e cam greutz de cap

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close