INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HERTHA BERLIN - BORUSSIA 2-3

HERTHA BERLIN - BORUSSIA DORTMUND 2-3 // Hertha face scandal după înfrângerea cu Borussia: „Să nu dai penalty la așa ceva nu-i ok”

Borussia Dortmund // FOTO: Reuters
Borussia Dortmund // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2019 11:29

Bourssia a câștigat cu emoții meciul cu Hertha, 3-2, dar antrenorul Herthei, Pal Dardai, îl acuză pe centralul Tobias Welz, care le-a refuzat berlinezilor un penalty în repriza secundă, la scorul de 2-2: ”Nu e ok”. Şi Favre i-a reproşat un 11 metri.

„Șocul” de sâmbătă seaă, de la Berlin, a demonstrat-o încă o dată. În acest sezon, Dortmund are suficiente resurse de a se bate la titlu cu Bayern. Mentale, căci nu-i ușor să fii condus de două ori și să revii de fiecare dată, pentru ca apoi să dai lovitura în prelungiri. Dar și logistice.

Au avut patru absenţi

Cu Hertha, antrenorului Lucien Favre i-au lipsit patru jucători importanți, Witsel, Piszczek, Gotze și Alcacer, dar a găsit soluții. Iar când acestea n-au fost de ajuns, a avut în „centralul” Tobias Welz un aliat. La scorul de 2-2, în repriza secundă, Welz trebuia să le acorde amfitrionilor un al doilea penalty, la faultul lui Weigl asupra lui Duda. Clar. Însă arbitrul a închis ochii. Degeaba au protestat berlinezii, în frunte cu antrenorul Pal Dardai: „Să nu dai lovitură de la 11 metri la așa ceva nu-i ok”. Welz n-a vrut nici măcar să consulte VAR-ul.

„Un 11 metri ruşinos”

Este posibil însă ca centralul să fi reacționat astfel după ce oaspeții i s-au plâns la penaltyul dictat (corect) în prima repriză pentru 2-1. Atunci când același Weigl a oprit cu mâna, ca și cum ar fi vrut să se protejeze, balonul expediat de Duda spre poartă. Antrenorul Borussiei a sărit imediat ca ars: „Acest penalty e o rușine! O invenție! Un scandal!”. 

4 goluri i-a dat Salomon Kalou Borussiei în acest sezon. Două în tur, când s-a terminat 2-2, și două sâmbătă

2
eliminați a avut Hertha sâmbătă: Torunarigha (85), pentru două "galbene", și Ibisevici (90+3), "roșu" direct

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  17 Martie 2019, 16:20

Hai BVB! Dardai e Simeone al Germaniei, un *** fără scrupule. Rânjește larg și face pe băiatul fin, dar nu ar avea nicio problemă să te lovească pe la spate când nu se uită arbitrul. Bleah, bine că am scăpat de ei cu victorie în deplasare. Trei puncte imense!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close