INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HERTHA-BORUSSIA DORTMUND 2-3

Hertha-Borussia Dortmund 2-3 // Victorie în prelungiri pentru Dortmund, după un meci pe muchie de cuțit, cu două cartonașe roșii!

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 martie 2019 22:15

Borussia Dortmund a învins-o pe Hertha, cu scorul de 3-2, în etapa cu numărul 26 din Bundesliga.

Primul gol a partidei a fost marcat chiar în minutul 4, de Kalou, însă după 10 minute, Dortmund a egalat prin Delaney. Hertha a stabilit scorul primei reprize, 2-1, în minutul 35, când același Kalou a transformat un penalty.

A doua repriză i-a aparținut în totalitate lui Dortmund, Zagadou și Reus au adus victoria echipei cu golurile înscrise în minutele 47 și 90+2.

Hertha a rămas fără inspirație, mai ales, după ce au fost eliminați doi jucători, Torunarigha din cauza cumului de cartonașe, iar Ibisevic, care a văzut „roșu” direct.

Borussia este lider în Bundesliga, cu 60 de puncte, în timp ce adversara de azi rămâne pe locul 10, cu 35 de puncte.

Citește și:

Panetolikos - PAOK Salonic 1-2 // FOTO Revenire MIRACULOASĂ pentru Răzvan Lucescu: PAOK a întors scorul în 3 minute și e tot mai aproape de titlu

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează