INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EVERTON - CHELSEA 2-0

Hiddink, reacție savuroasă după eliminarea lui Costa: "Sunt filme despre cum poţi să-ţi stăpâneşti furia" :)

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2016 11:19

Diego Costa a primit primul cartonaș roșu de când s-a transferat la Chelsea, în partida pierdută de londonezi cu Everton (0-2), în sferturile de finală ale FA Cup.

Costa a fost eliminat după ce a primit al doilea galben, în urma unei faze controversate în care brazilianul a fost acuzat că a mușcat un adversar, pe Gareth Barry.

Guus Hiddink a comentat incidentul la finalul partidei și a susținut că Diego Costa ar trebui să se uite la filme care te învață să-ți stăpânești mânia :).

"Sunt filme despre cum poţi să-ţi stăpâneşti furia! Este unul cu Jack Nicholson şi Adam Sandler (n.r. Anger Management). Poate mergem să-l vedem împreună!

Trebuie să fiu cinstit, indiferent ce ar fi. Dar deocamdată nu am văzut faza şi nu ştiu dacă l-a muşcat", a declarat Hiddink, conform news.ro.

În urma înfângerii cu Everton, Chelsea a fost eliminată din Cupa Angliei, după ce mai devreme săptămâna aceasta a pierdut și calificarea în sferturile Champions League, în fața francezilor de PSG. Ambele goluri ale lui Everton au fost marcate chiar de fostul atacant al lui Chelsea, Romelu Lukaku.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează