INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUA

Leșinată din cauza alcoolului la volan, a stat 1h cu motorul pornit. Acum, amână Hall of Fame și se internează la dezalcoolizare

Hope Solo, Foto: Imago +4   FOTO
Hope Solo, Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2022 13:06 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 14:18

Hope Solo (40 ani), dublă campioană olimpică la fotbal feminin cu naționala Statelor Unite ale Americii, a fost internată pentru a urma un program de dezalcoolizare.

Fostul portar a pus capăt carierei în 2016, însă până în acel moment și-a trecut în palmares titluri importante. Hope Solo a câștigat un titlu de campioană mondială şi două medalii de aur la Jocurile Olimpice, cu naţionala Statelor Unite. După retragere însă, problemele cu alcoolul s-au intensificat.

Hope Solo, internare voluntară la dezalcoolizare

Conform Mundo Deportivo, fosta mare sportivă a fost prinsă băută la volanul mașinii în care se aflau și gemenii săi în vârstă de 2 ani, iar dependența sa nu putea fi rezolvată decât printr-un program de specialitate. Astfel, Hope Solo a decis benevol să fie internată pentru a putea scăpa de adicție.

Ea urma să intre în Hall of Fame, ceremonia fiind programată luna viitoare. Dată fiind situația complicată însă, fostul mare portar a cerut ca momentul să fie amânat.

„În acest moment, energia şi concentrarea mea se învârt în jurul sănătății mele, vreau să mă vindec și să am grijă de familia mea. Vreau să mulţumesc celor implicați în organizarea Hall of Fame pentru sprijinul acordat şi pentru înţelegerea oferită deciziei mele”, a fost mesajul transmis de Hope Solo pe rețelele de socializare.

Hope Solo, reținută în urmă cu o lună tot din cauza alcoolului

Pe 2 aprilie, fostul goalkeeper al naționalei SUA, a fost oprită și reținută, pentru că a fost prinsă băută la volan. Mai mult, ea s-ar fi împotrivit arestării și a opus rezistență, într-o parcare a unui magazin Walmart din Winston-Salem, în Carolina de Nord. 

Ulterior a fost încarcerată la un centru de detenție din Forsyth County și apoi eliberată. Potrivit unui martor, ea părea leşinată la volanul maşinii ei mai mult de o oră, cu motorul pornit.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Thibaut Courtois îi ia peste picior pe rivalii de la Barcelona » Ce le-a transmis goalkeeper-ul lui Real Madrid

„Atitudinea lui Bayern nu face bine Bundesligii” » Critici după înfrângerea cu Mainz

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
balotelli
balotelli  •  02 Mai 2022, 03:25

Hope Solo - la dezalcoolizare. When you drink "SOLO", there's no HOPE.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close