INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Hristo Stoichkov a dat de pământ cu Ousmane Dembele: „Pe vremea mea, tu nici măcar nu mi-ai fi curățat ghetele”

Ousmane Dembele
Foto: Imago
Ousmane Dembele Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 ianuarie 2022 17:10 / Actualizat vineri, 21 ianuarie 2022 17:45

La Barcelona este o situație tensionată între club și Ousmane Dembele. Francezul a fost scos din lot de Xavi, după ce atacantul a refuzat să prelungească contractul cu catalanii.

Dembele a dat recent un comunicat în care a dezminţit ideea că nu vrea să continue pe „Camp Nou”, dar a acuzat faptul că este victima unui șantaj din partea Barcelonei. Hristo Stoichkov, fostul mare jucător al catalanilor, l-a taxat dur pe francez.

Abia refăcut după o accidentare, Ansu Fati a suferit o recidivă în meciul de Cupă » Cât va lipsi
SPANIA
Abia refăcut după o accidentare, Ansu Fati a suferit o recidivă în meciul de Cupă » Cât va lipsi

Stoichkov a avut un mesaj dur la adresa francezului, în care îl acuză că nu a înțeles spiritul Barcelonei și este un jucător care „păcălește fotbalul”.

Stoichkov: „Pe vremea mea, tu nici măcar nu mi-ai fi curățat ghetele”

„Am venit ca străin aici pentru a afla ce este Barcelona, încă de pe vremea lui Kubala, Carrasco, Lineker, Bakero sau Salinas. Am aflat povestea, dar tu nu ai înțeles niciodată ce este Barcelona. În patru ani și jumătate, Dembele nu a înțeles niciodată ce reprezintă echipa. 

Ai 20 de meciuri întregi în picioare. Pe vremea mea, tu nici măcar nu mi-ai fi curățat ghetele. 108 de meciuri accidentat, 18 goluri, 16 assist-uri și 140 de milioane de euro, plus bonusuri. Dacă nu vrei să fii la Barcelona, măcar nu păta emblema, lasă tricoul și spune: «Doamnelor și domnilor, eu plec». 

Îți mulțumesc pentru faptul că ai păcălit oamenii care știu fotbal. Domnule Laporta, deschide-i ușa și lasă-l să plece și procedează la fel cu toți care nu simt aceste culori. Eu am transpirat în acel tricou.

Xavi, te aplaud pentru că nu l-ai luat în vestiar la ultimul meci, pentru că acel vestiar merită respect. Are 121 de ani de istorie și cine nu i-l oferă, pleacă”, a declarat bulgarul potrivit TUDN.

Ousmane Dembele pleacă de la Barcelona. Dar când?

Intrat în ultimele 6 luni de contract, francezul a refuzat ofertele Barcelonei de prelungire a contractului și se va despărți de echipa care l-a cumpărat în 2017 pentru 140 de milioane de euro.

Potrivit jurnalistului Gerard Romero, Dembele i-a anunțat deja pe șefii de pe Camp Nou că nu va prelungi. Acesta vrea să rămână la club până la vară, apoi să plece liber de contract la altă echipă, împotriva dorinței Barcelonei, care vrea să-l vândă pe mijlocaș în această pauză competițională pentru a-și mai recupera o parte din cele 140 de milioane cheltuite.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

„Torrent, ca Hagi!” » Înfrângerile în serie și transferurile lui Moruțan și Cicâldău produc revoltă la Galatasaray

Marcelo și-a ieșit din fire după eliminarea controversată din Cupă » Ce i-a spus arbitrului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1056403804392940
Felix-daniel Pinga  •  22 Ianuarie 2022, 08:58

La fel ca Hagi. Mare fotbalist, minte putina

klauz
klauz  •  22 Ianuarie 2022, 07:08

Ei, Hristo exagereaza putin, ar fi fost si Dembele la curatat ghetele, alaturi de gica hagi... Ii prindea bine lui hagi un ajutor la curatat, la cate mormane de ghete a spalat si vacsuit la Barcelona!

leu.mr
leu.mr  •  21 Ianuarie 2022, 19:44

Adevarat

Vezi toate comentariile (6)
Comentează