INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Huntelaar a semnat cu Real! "Un vis devenit realitate!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 decembrie 2008 00:00

Transferul atacantului olandez la Real Madrid a fost perfectat, Huntelaar urmînd a fi prezentat oficial în faţa presei mîine la prînz.

"E un vis devenit realitate. Sînt puţin obosit pentru că ultimele două zile au fost foarte grele. Chiar şi aşa, mă simt foarte bine. Această echipă îmi inspiră siguranţă, vreau să marchez cît mai multe goluri.

Asta ştiu cel mai bine să fac. Vreau să cîştig cît mai multe trofee cu Real!" a spus jucătorul în vîrstă de 25 de ani la sosirea pe aeroportul din Madrid.

Playtech: ȘOCANT! Gigi Becali a PLÂNS în hohote. Ce s-a întâmplat în fața a mii de oameni


Comentarii (13)
 •  05 Decembrie 2008, 05:46

,vlad, mai omule milan e o super echipa sa se nteleaga asta dar daca ai citi si u o leaca la wikipedia ai intelege mai multe si daca ai mai lua si o carte ai intelege d c Milan e asa mare . si d c a fost prinsa milan d 2 ori cu aranjeri d arbitri ? si d ca a cajut si nu a reusit sa tina pasu cand a promovat prima oara dup ce a cazut in B si cate titluri a luat JUVE si AC Milan?? asta nu va intrebati intrbari sunt ff multe d genu asta dar nu se pun (folosesc)

 •  05 Decembrie 2008, 05:38

tin cu REAL d 21 d ani d canda aveam putza dar acuma mau facut praf :((( pana nu pleaca Dl Ramón Calderón si Predrag Mijatovic nu cred ca se poate schimba NIMIK {parerea mea}

 •  04 Decembrie 2008, 03:15

milan e intr-adevar o echipa puternica, dar va reamintesc ca fifa si uefa au desemnat real madrid ca fiind echipa mileniului trecut.. asa ca lingeti-va pe bot milanistillor si multumiti-va cu cupa uefa anu asta si poate un loc 2 in campionat ceao

Vezi toate comentariile (13)
Comentează