INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

I-a antrenat pe Beckham, Ronaldo sau Zidane și acum avertizează: "Cristiano trebuie să știe că nu e șeful lui Real Madrid"

Cristiano Ronaldo la antrenamentele lui Zidane de la Real Madrid, foto: reuters
Cristiano Ronaldo la antrenamentele lui Zidane de la Real Madrid, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2016 16:19

Fostul antrenor al celor de la Real Madrid, Vanderlei Luxemburgo, crede că în vestiarul echipei blanco va exista o dispută pentru supremație între antrenorul Zinedine Zidane și starul Cristiano Ronaldo.

Zidane a fost confirmat luni ca noul antrenor al celor de la Real, în locul lui Rafa Benitez.

Brazilianul Luxemburgo, 63 de ani, i-a antrenat pe galactici în sezonul 2005-2006, o echipă din care făceau parte Zizou, Casillas, Raul, Ronaldo brazilianul sau David Beckham și crede că francezul va avea de furcă în vestiar, acolo unde Cristiano încearcă să se impună.

"Dacă Ronaldo crede că e antrenor, totul va fi foarte dificil. Trebuie să înțeleagă că e doar un jucător și nu un antrenor. Zidane e antrenor și trebuie să facă clar acest lucru. La Barcelona, Messi e un exemplu excelent. Sub Guardiola a fost doar un jucător. Neymar la fel", a explicat Luxemburgo pentru goal.com.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează