INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  KEŞERU A RĂMAS FĂRĂ ANTRENOR

I-au găsit înlocuitor lui Boloni. Antrenorul lui Keşeru a preluat-o pe Lens

ladislau boloni sursa foto reuters
ladislau boloni sursa foto reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2011 17:57

Fosta echipă a lui Ladislau Boloni a găsit deja un înlocuitor perfect pentru român în persoana lui Jean-Louis Garcia. Francezul a întrerupt un contract care dura pînă în 2012 cu SCO Angers, echipa la care evoluează atacantul Claudiu Keşeru, pentru a încerca să promoveze cu RC Lens.

Ludovic Batelli, Enzo Scifo şi Didier Olle-Nicolle au fost alte nume vehiculate de presa din Hexagon ca fiind potenţiali înlocuitori ai lui Boloni, dar conducerea clubului l-au preferat pe Garcia, un antrenor în vîrstă de 48 de ani.

Garcia a încheiat sezonul 2010/2011 pe locul 6, la 5 puncte de ultima poziţie care ar fi putut să o ducă pe Angers în prima ligă din Franţa, în timp ce Lens a retrogradat în Ligue 2 alături de Monaco şi Arles. Antrenorul născut la Ollioules a mai condus echipa secundă a celor de la Bordeaux (99/00) şi pe Toulon (03/04)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează