INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Ianis Hagi, dorit de un nume mare din Ligue 1?! Anunțul momentului: „Ar putea face o ofertă!”

Ianis Hagi / Sursă foto: Guliver/Getty Images +5   FOTO
Ianis Hagi / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 noiembrie 2021 09:55 / Actualizat sambata, 27 noiembrie 2021 09:57

Ianis Hagi (23 de ani), unul dintre cei mai apreciați fotbaliști de la Rangers, ar fi în vizorul lui Olympique Lyon, locul 10 în actualul sezon din Ligue 1.

Pe pagina sa de Twitter, jurnalistul Ekrem Konur a fost primul care a lansat această variantă. Conform acestuia, gruparea franceză îl monitorizează pe Ianis Hagi, iar Lyon ar putea înainta o ofertă în următoarea pauză competițională.

Campion în Scoția cu Glasgow Rangers, Ianis ar putea ajunge astfel în campionatul în care evoluează starurile Mbappe, Lionel Messi sau Neymar. Totodată, fiul lui Gică Hagi ar mai bifa o nouă experiență importantă peste hotare, după cele avute la Fiorentina, Genk și Rangers.

Ianis Hagi, assist în Europa League » Niță, spectator de lux
RANGERS - SPARTA PRAGA
Ianis Hagi, assist în Europa League » Niță, spectator de lux

În 18 meciuri jucate în acest sezon, Ianis Hagi a fost de 14 ori titular pentru Rangers, dar numai de patru ori integralist! A contabilizat 3 goluri și 4 assisturi, reușind să marcheze și să paseze decisiv și în campionat, și în Europa League, și în Cupa Ligii Scoției

Sezon complicat pentru Olympique Lyon

De șapte ori campioană în Franța, Olympique Lyon se află acum într-un moment de răscruce, în care rezultatele întârzie să apară. 

Antrenată în prezent de Peter Bosz, OL traversează un sezon dezamăgitor și se află doar pe locul 10. Cotată la 335 de milioane de euro, Olympique Lyon are în lot jucători precum Anthony Lopez, Jerome Boateng, Habib Keita, Xherdan Shaquiri sau Islam Slimani.

6,5 milioane de euroe cota de piață a lui Ianis Hagi, conform Transfermarkt

Curtat de Lyon, Ianis Hagi spunea recent că „e îndrăgostit de campionatul Spaniei”

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor în această toamnă, Ianis Hagi spunea că este îndrăgostit de campionatul spaniol și ar vrea să facă pasul în La Liga după ce își termină contractul cu Rangers. 

Plecarea lui Steven Gerrard la Aston Villa ar putea grăbi și transferul lui Ianis Hagi! Mijlocașul român a fost în atenția lui Jose Mourinho, la Roma, și a lui Fatih Terim, la Galatasaray, dar visul său este acela de a evolua în Spania.

FOTO: rangers.co.uk
FOTO: rangers.co.uk
FOTO: rangers.co.uk
FOTO: rangers.co.uk
FOTO: rangers.co.uk
+16 FOTO

Am spus mereu, de când eram mic, că iubesc campionatul Spaniei, iubesc țara. Îmi place mentalitatea celor de acolo, îmi place cum văd ei fotbalul. În ultimii 15 ani au dominat fotbalul la orice nivel. Îmi place foarte mult acest campionat. Asta nu știu ce înseamnă, dacă voi ajunge vreodată să joc acolo, dar ca fan al fotbalului îmi place foarte mult campionatul Spaniei”, a spus Ianis Hagi, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO Campionatul spaniol, preferatul lui Ianis Hagi: „Iubesc țara, îmi place mult felul în care tratează fotbalul”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Olăroiu, start lansat la noua echipă! 7 goluri marcate în două meciuri

Week-end plin pentru stranieri » Răzvan Marin, egalat în ultimul minut de ultima clasată! Șumudică îi înfruntă pe Cicâldău și Moruțan

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
romulus65
romulus65  •  27 Noiembrie 2021, 15:46
Postat de Manu Ion pe 27 Noiembrie 2021, 10:51

Terminati cu gloaba voastra ! Singurul jucator Roman care cat de cat se pliaza pe ce se joaca in Europa este Octavian Popescu(fizic,tehnic,viteza ,gandeste in teren,paseaza cand trebuie) si se pare(dar mai are mult de lucrat) Ianis Stoica . Restul deocamdata sunt la stadiul de "tanara speranta" dar sa nu ramana asa pana la 30 ani ! Uitati-va la MAN,MIHAILA,MORUTAN transferati cu surle si trambite,bani multi si fotbal ZERO !!!Cand vom avea vre-o 15 jucatori de talia lui Oct.Popescu si va juca in campionate puternice din Europa,Germania ,Italia,Spania la echipe in primele 10,atunci vom avea pretentii la calificari.

Nu-l mai lauda atat de mult pe Octavian Popescu, el trebuie sa confirme. S-au mai vazut jucatori care, odata plecati afara, au lustruit banca de rezerve.

tristan
tristan  •  27 Noiembrie 2021, 15:24
Postat de klauz pe 27 Noiembrie 2021, 12:10

Este o minciuna, nici Lyon nici vreo alta echipa nu-l vor pe eanis asta... Nimeni nu il vrera, el nu exista ca fotbalist.

ce ai ba?esti n..?e mai fotbalist ca jumate din echipalui Rangers..*** racoresti...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kingdon
kingdon  •  27 Noiembrie 2021, 14:22

infumuratu' asta întâi sa învețe sa alerge ( e ca un curcan ce calcă pe dude) și după..... cu fotbalul.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează