INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ST. JOHNSTONE - RANGERS 2-2

Ianis Hagi, schimbat în minutul 78 în deplasarea cu St. Johnstone » La doar două minute, echipa lui Gerrard a fost egalată!

Sursă foto: rangers.co.uk +12   FOTO
Sursă foto: rangers.co.uk

Articol de - Publicat duminica, 23 februarie 2020 17:20

Glasgow Rangers a remizat pe terenul St. Johnstone, scor 2-2, într-un meci din runda a 28-a din Scoția. Ianis Hagi (21 de ani) a fost titular, fiind schimbat în minutul 78, la scorul de 2-1 pentru Rangers.

Hagi n-a mai repetat evoluția magnifică de joi, nu s-a remarcat aproape deloc și Gerrard l-a scos în minutul 78. Imediat, ”Sfinții” au egalat la 2, anulând revenirea oaspeților.

Avea dreptate Barry Ferguson când avertiza asupra terenului de divizie județeană și vântului de la Perth care o așteptau pe Rangers. Chiar trebuia să dea din copite Ianis Hagi să iasă la lumină, iar în prima repriză nu i-a ieșit ieri nimic

La fel ca echipei lui Steven Gerrard, condusă din minutul 8 de St. Johnstone, ce a profitat de greșeala lui Katici. Brazdele de pământ prezente peste tot au complicat teribil construcția oaspeților, ocaziile - destul de puține - fiind ratate de Kent, Morelos și Tavernier. A avut și șeptarul nostru o bună situație în prima repriză, însă a șutat pe lângă poartă.

Ianis Hagi, schimbat în minutul 78. Imediat, echipa lui a fost egalată

La 0-1 în pauză, managerul lui Rangers a mutat inspirat cu atacantul Kamberi în locul fundașului stânga Halliday și a schimbat sistemul în 4-4-2, cu Ianis și Kent retrași extreme

Iar albanezul a și egalat după 5 minute, reluând imparabil din voleu din centrarea de Kent (nu mai reușise un assist de amia bine de unan!), cu Hagi jr trecând pe lângă minge, în traiectoria sa, în marginea careului. 

Același Kamberi a făcut și al doilea gol sprint pe stânga, pasând ideal pentru Aribo în careul mic (71). Fanii lui Rangers își aminteau deja de răstunarea de scor, de joi, cu Braga, de la 0-2 la 3-2.

Rangers, la 12 puncte de Celtic

Incomodat clar de calitatea gazonului, Ianis nu s-a văzut decât prin câteva acțiuni pe dreapta, de unde a executat și două cornere înaintea fazei de 2-1. A provocat unicul avertisment al partidei, Booth, iar Gerrard l-a retras pe bancă în minutul 78. 

S-a grăbit înlocuindu-l cu Stewart, pentru că "Sfinții" au egalat două minute mai târziu, la altă gafă defensivă! Fără românul erou în EL, victoria nu a mai fost posibilă. 

St. Johnstone - Rangers 2-2

  • Au marcat: Hendry 8, S. May 80 / Kamberi 50, Aribo 71
  • Ianis Hagi a fost înlocuit în minutul 78, cu Greg Stewart, la scorul de 2-1 în favoarea lui Rangers. Imediat, gazdele au egalat.

St. Johnstone - Rangers, echipe

St. Johnstone (4-4-2): Clark - Ralston, Kerr, Mccart, Booth - Wright, Mccann, Butcher, Wotherspoon - Hendry, May
Antrenor: Tommy Wright

Rangers (4-3-3): McGregor - Tavernier, Goldson, Katic, Halliday - Aribo, Arfield, Jack - Hagi, Morelos, Kent
Antrenor: Steven Gerrard

VIDEO // Explicație pentru transformarea lui Ianis de la Rangers: „E vorba de dopaj psihologic”

Vezi și: 

EXCLUSIV // VIDEO Secretul transformării remarcabile a lui Ianis Hagi: „E vorba de dopaj psihologic”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
alenb
alenb  •  23 Februarie 2020, 19:33

E zi de tristete pentru ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jenny10
jenny10  •  23 Februarie 2020, 19:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanid4
valyomanid4  •  23 Februarie 2020, 18:29

In concluzie, daca printisorul nu era schimbat adversarii nu egalau...:))))))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează