INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Icardi îl refuză pe Spalletti şi nu vrea să revină la Inter Milano: "Încă mă doare genunchiul"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2019 11:27

Argentinianul Mauro Icardi susţine că nu e apt de joc, iar antrenorul nu-l mai ia în calcul pentru Europa League. "Inter pare resemnată că nu va mai conta pe el până la finele stagiunii", scrie Gazzetta dello Sport

Mauro Icardi nu reintră la Inter nici joi, cu Eintracht. Luciano Spalletti l-a invitat să joace în Europa League, dar atacantul argentinian l-a refuzat, invocând accidentarea.

"Mă doare genunchiul", s-a plâns şi medicilor echipei şi anunţă că-şi continuă fizioterapia. Fostul căpitan ar trage de timp pentru întâlnirea cu preşedintele Steven Zhang, ce nu va reveni la Milano decât cu câteva ore înaintea derbyului, şi a cere înapoi banderola.

Prizonier la Inter

Gazzetta dello Sport scrie că Inter s-ar fi resemnat deja că nu mai trebuie să se bazeze pe el până la finalul stagiunii şi că niciun scenariu nu e exclus: "Dacă Icardi suspectează că acest scandal e folosit de club să-l vândă, atunci vrea ca el să decidă viitoarea destinaţie.

Dacă, din contră, Inter crede că Mauro are un acord cu alt club, transferul se va face în condiţiile puse de nerazzurri. Altfel, îl va forţa să rămână până în 2021".

"Doi ani pe bară, cu salariul minim"

Tifosii s-au săturat de ifosele lui, mai ales după ce a dat like lui Cancelo la o postare după victoria cu Napoli. "E un om mic, nu mai trebuie să îmbrace niciodată acest tricou, să stea doi ani pe tuşă cu salariul minim", "I-am pierdut noi pe Ronaldo, Ibrahimovici şi Adriano. Wanda, stai liniştită, o sş supravieţuim şi fără Icardi!" şi "Mauro a arătat cât de profesionist e, contează la fel ca Balotelli", sunt cele mai virulente mesaje transmise.

5.300.000 €a câştigat Icardi cu tot cu bonusuri în sezonul trecut la Inter. Are contract până în 2021

24 de zile au trecut de la ultimul meci disputat pentru nerazzurri, pe 9 februarie cu Parma. A fost schimbat în prelungiri

Citește și:

Preotul român patron al unei echipe din Statele Unite: „Fără înjurături, fără certuri, fără alcool în exces” » Ce spune de Gigi Becali

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  05 Martie 2019, 14:12

Copilu' asta s-a lasat pe mina nevestei...

magic4ever
magic4ever  •  05 Martie 2019, 11:44

Icardi este un mercenar, sa fie suspendat de club pe o perioada nedeterminata si sa fie vandut urgent in vara sau dat la schimb cu un alt fotbalist de top!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează