INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

"Ieftin" ca braga. Cine dă 25 de milioane de euro? Inter se luptă cu Milan pentru Tevez

Carlos Tevez nu a mai jucat de trei luni, de cînd s-a certat cu antrenorul Mancini
Carlos Tevez nu a mai jucat de trei luni, de cînd s-a certat cu antrenorul Mancini

Articol de GSP - Publicat luni, 02 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 ianuarie 2012 12:33

Inter nu stă cu mîinile în sîn, mai ales că pentru echipa lui Ranieri anul 2011 nu a fost deloc unul strălucit. Cu toată calificarea în optimile Ligii Campionilor, şeful Moratti nu este mulţumit de parcursul echipei şi vrea să dea lovitura prin aducerea unui atacant cu nume, Carlo Tevez!

Conform Corriere dello Sport, patronul Interului a purtat o discuţie telefonică de Sărbători cu Mancini şi pe lîngă urările obişnuite s-a interesat de starea fizică şi detalii contractuale ale lui Tevez, argentinianul intrat în conflict cu antrenorul la Manchester City şi pus pe lista de transferuri. Preţul nu ar fi o problemă majoră, 25 de milioane de euro pentru fotbalistul de 28 de ani, pe care-i împlineşte pe 5 februarie.

Dacă de concurenţa şeicilor de la PSG pare să fi scăpat, reorientaţi către brazilianul Pato, Inter trebuie să se lupte cu Milan, Berlusconi fiind cel care insistă pentru năbădăiosul Tevez.

Moratti are însă un aliat important în rezolvarea acestei probleme. Macini a rămas în relaţii cordiale cu fostul său patron de la Inter şi ar putea avea un cuvînd greu în luarea unei decizii de către patronii lui Manchester City.

Tevez nu a mai fost folosit de City de la finalul lunii septembrie după ce jucătorul a intrat într-un nou conflict cu antrenorul său la meciul de Liga Campionilor Bayern-City 2-0, cînd a refuzat să intre pe teren spre finalul întîlnirii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
headhunterz
headhunterz  •  02 Ianuarie 2012, 11:53

daca e sa plece,pleaca la milan asta e clar

Vezi toate comentariile (1)
Comentează