INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DIVORȚ

Ilary Blasi îi cere lui Totti o sumă incredibilă! Fostul star de la AS Roma, amenințat cu dezvăluiri incendiare

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2022 09:03 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2022 09:22

Francesco Totti și Ilary Blasi se află în plin proces de divorț, după o relație de 20 de ani, dintre care 17 ca soț și soție.  

Cei doi urmează să fie implicați într-un proces, după ce fostul fotbalist a refuzat să plătească pensia alimentară cerută de Ilary.

Ilary Blasi vrea o sumă uriașă de la Totti

Presa din Italia susține că prezentatoarea TV i-a cerut lui Totti 37.000 de euro pe lună, ca pensie alimentară. Din această sumă, 20.000 de euro ar fi pentru ea și 17.500 ar trebui să fie pentru cei 3 copii: Cristian, Chanel și Isabel.

Fostul fotbalist ar fi refuzat categoric cererea lui Ilary și i-a propus suma de 7.000 de euro, doar pentru copii. Cei doi nu au ajuns la un acord, astfel că vor ajunge în curând la proces.

Noemi Bocchi
Noemi Bocchi
Noemi Bocchi
Noemi Bocchi
Noemi Bocchi
+28 FOTO

Ilary Blasi: „Știu lucruri care ar putea ruina vreo 50 de familii”

Ilary Blasi a refuzat să vorbească prea mult despre acest subiect, însă a oferit o primă reacție prin avocatul ei, Alessandro Simeone.

„Mi-am protejat întotdeauna copiii și voi continua să îi protejez. Știu lucruri care ar putea ruina aproximativ cincizeci de familii”, a spus Ilary Blasi, indicând că are propria versiune a poveștii pe care o va spune atunci când va simți că este momentul potrivit, conform Corriere della Sera.

Presa din Italia speculează că o întâlnire la tribunal ar putea fi una explozivă, iar cei doi ar putea recurge chiar la „lovituri joase”. Francesco Totti și Ilary Blasi vor dezvălui informații noi unul despre celălalt.

Legenda Romei s-a căsătorit cu fosta prezentatoare TV în 2005, însă în luna iulie a acestui an, cei doi au emis câte un comunicat prin care anunța divorțul. Presa din Italia a vuit pe această temă, știrea ținând primele pagini ale site-urilor mondene și de sport. Ulterior, s-a speculat că Totti și-ar fi înșelat soția și i-ar fi comunicat de-atunci că se desparte de ea pentru a fi alături de noua iubită, Noemi Bocchi (34).

Francesco Totti (45 de ani) a apărut în februarie lângă noua iubită, Noemi Bocchi (34), la partida AS Roma - Genoa 0-0.

Noemi Bocchi
Noemi Bocchi
Noemi Bocchi
Noemi Bocchi
Noemi Bocchi
+28 FOTO

Noemi Bocchi are și ea doi copii dintr-o altă relație, este licențiată în economie, iar fostul ei soț, antreprenor în prezent, a fost în trecut managerul unei echipe de juniori a celor de la Lazio, rivala de-o viață a lui Totti.

Citește și 

Shakira riscă 8 ani de închisoare! A fost trimisă în judecată pentru fraudă fiscală

Wanda Nara anunță despărțirea: „E foarte dureros! E mai bine să aflaţi de la mine”! Ce a replicat Mauro Icardi

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează