INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Ilkay Gundogan a semnat cel mai important „contract”. Partenera lui a confirmat: „M-am simțit obligată să spun adevărul”

Sara Arfaoui Gundogan
Sara Arfaoui Gundogan

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2022 12:24 / Actualizat joi, 19 mai 2022 12:55

Ilkay Gundogan, 31 de ani, mijlocașul german al lui Manchester City, s-a căsătorit cu partenera sa Sara Arfaoui, chiar înaintea meciului cu Aston Villa, partidă care i-ar putea aduce un nou trofeu de campion.

  • Manchester City - Aston Villa, duminică, 22 mai, ora 18:00

Informația a fost anunțată chiar de fotbalist, pe contul de Instagram. Împreună de mai mult timp, cei doi au decis să-și unească destinele.

+16 FOTO

Gundogan s-a căsătorit cu modelul Sara Arfaoui

„Ne-am căsătorit! Suntem foarte fericiți, abia așteptăm să sărbătorim cu familiile și prietenii noștri”, a scris, pe Instagram, Ilkay Gundogan.

Ilkay Gundogan nu a prins niciun minut în ultima partidă de campionat, când City a remizat cu West Ham (2-2), fiind lăsat pe banca de rezerve de Pep Guardiola.

La câteva zile distanță, Gundogan a zburat în Spania alături de partenera sa, iar presa spaniolă a speculat că mijlocașul ar putea semna cu Real Madrid, informație infirmată ulterior chiar de Sara.

+16 FOTO

Gundogan, surprins în Spania alături partenera sa

„Am vrut să păstrăm secretul, cu privire la căsătoria noastră, dar, din păcate, după aceste știri false despre soțul meu, m-am simțit obligată să spun adevărul”, a scris proaspăta soție al lui Ilkay Gundogan pe rețelele de socializare.

SunSport a anunțat la începutul acestei luni că viitorul lui Gundogan la City este incert, club cu care mai are contract încă un an.

Liderul din Premier League nu intenționează să îi ofere un nou contract jucătorului de 31 de ani și este dispus să-l cedeze pe mijlocașul german dacă va primi o ofertă în această vară. 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Barcelona vrea să-și întărească apărarea cu un transfer din Serie A

Primele mutări pregătite de Juventus pentru revenirea în prim-planul Seriei A

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
maradona79
maradona79  •  20 Mai 2022, 03:26

Ok. Pe cine intereseaza?! Unii jurnalisti de la voi isi iau degeaba salariul. Bani nemunciti, articole fara sens.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează