INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Împăcare la City » Tevez va juca alături de Pantilimon la echipa de rezerve

Articol de GSP - Publicat luni, 27 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 27 februarie 2012 22:16

Fotbalistul argentinian Carlos Tevez, care nu a mai evoluat pentru Manchester City din septembrie, va reveni pe teren, marţi, într-un joc al echipei a doua a liderului din Premier League, a anunţat presa britanică, informează AFP.

Atacantul în vârstă de 28 de ani va juca împotriva echipei secunde a clubului de liga a treia Preston.  Partida se va disputa cu porţile închise la Carrington, centrul de pregătire al grupării din Manchester.

Tevez a fost exclus din lotul echipei Manchester City după ce a refuzat să intre în joc la un meci cu Bayern Munchen, disputat în septembrie, în Liga Campionilor. El a plecat apoi în Argentina, fără permisiunea conducerii clubului. În urmă cu două săptămâni, fotbalistul a revenit în Anglia şi şi-a cerut scuze.

Sursă: Mediafax

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează