INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FEYENOORD

În căutare de chilipiruri: după ce a aruncat cu banii în vară, Van Gaal vrea un fundaş ieftin şi bun! Dar City s-ar putea băga pe fir

Louis Van Gaal, foto: reuters
Louis Van Gaal, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 03 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 noiembrie 2014 21:08

La doar o zi distanţă după derby-ul din Premier League, încheiat cu victoria lui Manchester City, scor 1-0, contra lui Manchester United, cele două cluburi au început să se ia la harţă pe seama unui transfer

E vorba despre fundaşul lui Feyenoord, Terence Kongolo, scrie express.co.uk. Fundaşul olandez în vîrstă de 20 de ani joacă pe postul de fundaş central, dar poate evolua şi în dreapta, şi a făcut parte din lotul deplasat în Brazilia de Louis van Gaal.

Totuşi, fratele lui Terence Kongolo joacă pentru echipa de tineret a lui Manchester City şi mulţi cred că asta ar putea cîntări în decizia fundaşului de a veni în Anglia.

United a înaintat o ofertă modestă, de 3 milioane de euro. Calculele lui Van Gaal sînt următoarele: cumpărarea jucătorului, după care împrumutarea lui către actuala sa echipă, pînă în vară.

United are cifre dezastruoase în acest sezon, încasînd 14 goluri în 10 etape de Premier, cu doar 3 victorii în palmares, după ce a cheltuit nu mai puţin de 145 de milioane de lire sterline în 2014.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
legoolas
legoolas  •  04 Noiembrie 2014, 21:25
Postat de teo94_rapid pe 03 Noiembrie 2014, 23:27

Astia de la City ar trebui suspendati, si-au batut joc de Nastasic si acum vor inca un fundas ?!

Chiar ca ...

teo94_rapid
teo94_rapid  •  03 Noiembrie 2014, 23:27

Astia de la City ar trebui suspendati, si-au batut joc de Nastasic si acum vor inca un fundas ?!

gameiro
gameiro  •  03 Noiembrie 2014, 22:31

bai Van Gaal nu vrei un caiet dictando ieftin si bun `?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează