INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MALLORCA - BARCELONA 0-3

În Spania, duelul dintre Messi şi Cristiano Ronaldo e mai tare decît cel dintre Barça şi Real

Ronaldo (dreapta) mai are de tras pentru a-l egala pe Messi
Ronaldo (dreapta) mai are de tras pentru a-l egala pe Messi

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 februarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 27 februarie 2011 12:13

Cel mai bun jucător al planetei, Leo Messi, a înscris aseară în victoria Barçei de la Mallorca, scor 3-0.

Decarul catalanilor a ajuns la un total de 26 de goluri în acest sezon, cu două mai multe decît portughezul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo. Messi are două goluri marcate din penalty, în timp ce Ronaldo a punctat de 5 ori de la punctul cu var.

9 este cifra golurilor cu care Messi a deschis scorul în acest sezon pentru Barcelona

Celelalte două goluri ale trupei antrenate de Pep Guardiola au fost marcate aseară de David Villa şi Pedro Rodriguez.

În urma egalului înregistrat de Real Madrid în deplasare în faţa lui Deportivo La Coruna, scor 0-0, distanţa dintre marile rivale din Spania este din nou de şapte puncte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
leo.messi
leo.messi  •  08 Mai 2011, 12:08

Acest duel este doar la voi in cap, Messi nu are absolut nici o concurenta cu cr0, din CL gelatu e PA, campionatul pt real e PA, si in campionat si in CL Messi si-a batut joc de ei...asa ca nu mai insistati ca sunteti penibili...

mariusss10
mariusss10  •  27 Februarie 2011, 14:42

Este mai mult decat normal pentru ca, daca stau sa ma gandesc, in spania real are cei mai multi suporteri, iar la fel ca in romania cei mai multi care il au ca idol pe c.ronaldo si cred ca nu a existat fotbalist mai mare in istoria fotbalului tin sau simpatizeaza cu real madrid.... in europa insa, se pare ca barcelona a depasit in popularitate orice echipa si faptul ca joaca un fotbal senzational si MVP'ul reprezinta cele mai importante motive ale succesului printre fani... Visca Barca!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close