INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MLS

Încă o declarație genială marca Zlatan Ibrahimovic: "Dacă aș fi fost singur, aș fi făcut niște «investiții» aici, în SUA, ca să aveți și voi viitoare legende ale fotbalului" :)

FOTO: Twitter @Zlatan Ibrahimovic
FOTO: Twitter @Zlatan Ibrahimovic

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 11:59

Zlatan Ibrahimovici (36 de ani) face furori de la transferul în MLS. În ultima apariție televizată a dat o replică inedită la întrebarea moderatorului în legătură cu viitorul fotbalului în țara din America de Nord.

Invitat în emisiunea "The Dan Patrick Show", Zlatan a răspuns în stilul caracteristic la întrebarea: "Cum poate progresa fotbalul din Statele Unite?".

"Am o soție și doi copii. Dacă aș fi fost singur, aș fi făcut niște «investiții» aici, în Statele Unite. Așa ați fi avut și voi viitoare legende ale fotbalului. Îmi pare rău, dar sunt ocupat cu familia mea", a glumit Zlatan :D.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (4)
romulus65
romulus65  •  21 Aprilie 2018, 16:07

Zlatan a fost un jucator foarte foarte bun dar nu unul genial si de aceea nu-mi place aroganta lui. El a fost departe de clasa lui Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar,Ronaldinho sau Ronaldo brazilianul ca sa ma refer doar la jucatori cu care a fost contemporan.

baruch
baruch  •  21 Aprilie 2018, 15:24
Postat de mannecken pe 21 Aprilie 2018, 14:57

Declaratia asta nu are nimic de genial, dar tipul are simtul umorului. Nu trebuie sa iei în serios tot ce spune.

exact! el spune de multe ori ce vor sa auda oamenii de la el :) adica joaca un rol. a fost un fotbalist fenomenal, iar intre amatorii aia buni de burleanu o sa joace pana la 60 de ani. cu goluri marcate din foarfeca de la mijlocul terenului.

mannecken
mannecken  •  21 Aprilie 2018, 14:57
Postat de lenroc pe 21 Aprilie 2018, 14:40

Nimic genial. Doar un manelist cu declarații de gen: valoarea mea, valoarea mea. Nu ne mai agresați cu exponatul ăsta de bâlci.

Declaratia asta nu are nimic de genial, dar tipul are simtul umorului. Nu trebuie sa iei în serios tot ce spune.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează