INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAŢII

Începe furtuna la unul dintre cele mai mari cluburi din lume! Mourinho: "Mi-a zis să vin și să dau afară jucătorii de c***t" » Nume uriașe pe lista neagră

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 10:46

Jose Mourinho a fost aproape de o revenire la Real Madrid, înainte de numirea lui Rafa Benitez, la începutul sezonului trecut.

Presa din Anglia, care citează cartea lui Robert Beasley despre Jose Mourinho, prezintă dezvăluirile făcute de portughez despre negocierile cu Florentino Perez, președintele lui Real.

Potrivit cărții, Perez i-a cerut lui Mourinho să revină la echipă și să dea afară mai multe vedete, precum Casillas, Pepe și Sergio Ramos.

"Președintele lui Real mă apreciază mult. El dorea să mă întorc la echipă și să fac curățenie. Voia să dau afară jucătorii de c***t, precum Pepe, Casillas, Sergio Ramos și Marcelo. I-am spus că deja este prea târziu", ar fi spus Mourinho.

Jose Mourinho, 53 de ani, a antrenat-o pe Real între 2010 și 2013, câștigând campionatul, Cupa și Supercupa.

Citește și: Reacție șocantă a lui Mourinho: "Într-o zi o să-l găsesc pe Wenger în afara unui teren de fotbal și o să-i sparg fața!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
submarina
submarina  •  24 Septembrie 2016, 21:53

dar Penaldo de ***?:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ottobraun
ottobraun  •  24 Septembrie 2016, 12:12

portoghez mincinos...

putregaiu
putregaiu  •  24 Septembrie 2016, 11:23

jucatorii aia de *** au luat doua CL fara Mourinho

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează