INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INDONEZIA

Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional Tragedie la un derby din Indonezia! 125 de persoane au murit după ce fanii au intrat pe teren

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 octombrie 2022 15:08 / Actualizat duminica, 02 octombrie 2022 15:08

Derby-ul dintre Arema și Persebaya, terminat 2-3, a avut urmări teribile. La finalul meciului din Indonezia, peste 170 de persoane, printre care copii și femei, au murit în urma incidentelor.

UPDATE 15:07 | Numărul morților, revizuit în jos de autorități

După ce au anunțat că numărul morților este de 174, autoritățile din Indonezia au revizuit în jos estimarea, la 125. Eroarea s-ar fi produs din cauza numărării duble a cadavrelor, notează AFP. 

UPDATE 09:50 » Crește numărul morților

Associated Press, care citează presa din Indonezia, anunță că numărul morților a ajuns la 174, în timp ce în spital se află peste 100 de persoane.

Tragedie în Indonezia

După fluierul de final al partidei, fanii celor de la Arema au intrat pe teren, iar totul a degenerat într-o bătaie generală cu forțele de ordine, care au folosit gaz lacrimogen. Busculada creată a avut urmări tragice.

După intervenția Poliției, fanii s-au grăbit să sară gardurile pentru a ieși când mai repede de pe teren, însă mulți dintre ei au sfârșit tragic.

Fost jucător în Liga 1, pe teren la tragedia din Indonezia: „Fanii au vrut să vină după noi la vestiare. Din ce știu, sunt 200 de morți”
INDONEZIA
Fost jucător în Liga 1, pe teren la tragedia din Indonezia: „Fanii au vrut să vină după noi la vestiare. Din ce știu, sunt 200 de morți”

Peste 120 de morți la un meci de fotbal din Indonezia

Autoritățile din Indonezia au prezentat informații terifiante după ce i-au calmat pe fani, precizând că pe stadion au fost prezenți mai mulți spectatori decât capacitatea arenei.

Până în acest moment, 127 de persoane au murit, iar autoritățile se așteaptă ca numărul să crească în orele următoare, mai ales că starea altor 180 de victime se deteriorează rapid , după ce au ajuns în stare gravă la spital, anunță The Guardian. În total, peste 300 de persoane au ajuns la spitalele din zona, având nevoie de îngrijiri medicale. 

„În timpul incidentelor, 127 de persoane au murit, printre care și doi polițiști. Dintre aceștia, 34 au murit în stadion, iar restul la spital”, a spus șeful Poliției din provincia East Java.

Joko Widodo, președintele țării, a decis ca niciun meci să nu se mai joace până la terminarea anchetei.

După 11 etape, Arema și Persebaya sunt vecine în clasament. Arema este pe 9, cu 13 puncte, iar Persebaya este pe 10, cu un punct în minus.

Citește și: 

Discurs dur după succesul chinuit al formației lui Petrescu: „CFR Cluj e campioană fără să joace fotbal!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (20)
AmuzantulTrollescu
AmuzantulTrollescu  •  03 Octombrie 2022, 23:11
Postat de Pelicanu_2 pe 02 Octombrie 2022, 23:12

Plângi ca o domnișoară.Stai la tastatură.Tot ce ai iubit s-a năruit.Nu mai există nimic din echipa ***

Alt istet si tu. Dar tu esti si mai tare. Pe langa prostia emanata de celalalt ***, tu mai si mergi pe ideea asta prosteasca "s-a luat de Sapunaru si Rapid, deci automat e ***". Luati-va de mana si duceti-va sa va dati in cap cu niste oameni care nu v-au gresit cu nimic, pe motiv ca tin cu adversarii, daca atat puteti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fanu2
fanu2  •  03 Octombrie 2022, 13:46
Postat de Pelicanu_2 pe 02 Octombrie 2022, 23:19

Doare rau???? Echipa ta singura care a jucat cu plasturi pe emblemă, echipa fără nume. De fapt steaua fără nume. Golul 2 cu efțeesbe în GIULEȘTI. MARCATORUL TE IUBEȘTE(îngură)

Esti pe langa subiect. Eu sunt cu CSU, nu am treaba cu ce vrei tu sa spui; despre cazul in discutie, ca vad ca esti proSapunaru, eu cred ca atat clubul FCU cat si vesnic agresivul Sapunaru trebuiau arsi zdravan; vezi tu, din toléranta in toléranta se ajunge la intamplari de genul asta.

Pelicanu_2
Pelicanu_2  •  02 Octombrie 2022, 23:19
Postat de fanu2 pe 02 Octombrie 2022, 10:51

Daca nu a notat arbitrul pe foaia de arbitraj-incidentele inteleg ca sunt dupa terminarea meciului-nimeni nu va pati nimic. Se va utiliza un precedent juridic dintr-o tara din fotbalul civilizat: Romania, tara ce are chiar un membru al consiliului FIFA ca presedinte al FRF-deci se presupune ca acolo, in Ro, nu se glumeste cu reguli, regulamente.

Doare rau???? Echipa ta singura care a jucat cu plasturi pe emblemă, echipa fără nume. De fapt steaua fără nume. Golul 2 cu efțeesbe în GIULEȘTI. MARCATORUL TE IUBEȘTE(îngură)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează