INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PALERMO - INTER MILANO 1-1

Inter a obţinut numai două puncte în luna martie!

Diego Milito, Milito, Inter Milano
Diego Milito, Milito, Inter Milano

Articol de - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

Deşi a condus din start, Inter a fost ţinută în şah la Palermo (1-1), dînd vina pe arbitru pentru noul pas greşit făcut în Sicilia

Extratereştrii de la Londra au redevenit rapid foarte pămînteni. O dată întorşi în Sicilia, la locul crimei săvîrşite de Catania cu 8 zile mai devreme, cei de la Inter şi-au dat reîntîlnire cu suferinţa. Aseară însă, cu Mourinho reprimit pe bancă după cele 3 etape de suspendare, "nerazzurrii" au ieşit mai bine. Au remizat cu Palermo (1-1), la care Goian a rămas rezervă, după ce, în celălalt meci jucat în martie, n-au putut să treacă la Milano nici de Genoa (0-0)!

Obosită mental şi psihic după şocul cu Chelsea, campioana n-a ştiut să gestioneze, la fel ca la Catania, avantajul asigurat de penaltyul lui Diego Milito. Dacă schimbările nu i-au mai ieşit lui Mourinho, directorul sportiv Gabriele Oriali are o explicaţie şi dă vina pe arbitru: "Bovo trebuia eliminat. Avea un cartonaş galben de la faza loviturii de la 11 metri şi apoi l-a faultat de două ori pe Milito. Ne-am obişnuit însă. Numai cu noi arbitrii aplică la sînge litera regulamentului". Oficialul interist a ţinut să-i înţepe pe rivalii de la Milan: "Pentru mine Roma ar fi trebuit să fie imediat în spatele nostru dacă primea un penalty în duelul direct". Oricum, echipa lui Ranieri s-a apropiat la 4 puncte de campioană, după triumful clar (4-2) cu Udinese.

8 puncte în ultimele 7 partide a strîns Inter, care a risipit tot avansul de zece "lungimi" faţă de Milan

"Sîntem liniştiţi, nu avem nici o teamă, tot Inter va fi campioană"
Jose Mourinho, antrenor Inter

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează