INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DERBY D'ITALIA

INTER - JUVENTUS » Maurizio Sarri declanșează Derby d'Italia: „Nu am văzut Inter anul acesta, bănuiesc că joacă bine” » Echipa lui Conte bifează un record de pe vremea lui Herrera!

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 septembrie 2019 11:20

Inter Milano și Juventus, cele mai mari rivale din Serie A, se pregătesc de o încleștare incredibilă duminica viitoare, pe Giuseppe Meazza, dar Maurizio Sarri, antrenorul de 60 de ani al torinezilor, spune că nu a avut timp să urmărească marea adversară de anul acesta.  

Juventus a bătut Spal cu 2-0, cu Cristiano Ronaldo printre marcatori (VIDEO CU GOLURILE AICI), în timp ce Inter Milano a trecut de Sampdoria, 3-1 în deplasare.

În clasament, milanezii sunt pe locul 1, cu 6 victorii din 6, performanță nemaivăzută într-un start de sezon decât o singură dată: Inter 1966-1967, când echipa era antrenată de legendarul Helenio Herrera. Atunci, argentinianul conducea Inter-ul la 7 victorii consecutive în startul sezonului, dar termina pe locul 2 la finalul campionatului, după rivala Juventus. Acum, Juve are două puncte mai puțin decât Inter și vânează șefia din Serie A.  

Un Derby cu 106 trofee

Derby d'Italia își consumă episodul cu numărul 236 duminica viitoare, de la 21:45, dar Sarri spune că nu a avut deocamdată timp să urmească ce face marea rivală.  
 

„Inter? Nu am văzut-o anul ăsta, n-am nicio idee cum se prezintă. Am citit că sunt bine, dar nu aveam dubii, având în vedere cine îi antrenează (nr. Antonio Conte). Pentru noi, primordială este, în schimb, partida cu Leverkusen (nr. din Liga Campionilor)”, a explicat Sarri, conform Gazzetta dello Sport.  

106 trofeeau cele două echipe în total, Juventus cu 67, Inter cu 39

Derby-ul va avea o încărcătură specială, în condițiile în care Conte, 50 de ani, antrenorul lui Inter, este considerat unul dintre cei mai mari și iubiți jucători din istoria lui Juventus. Mijlocașul central a jucat 13 sezoane pentru torinezi, cu 5 titluri și o Ligă a Campionilor în palmares, după 296 de meciuri jucate și 29 de goluri înscrise.  

Inter are o deplasare teribilă la Barcelona, în grupele Champions League, la mijlocul săptămânii. 

35-18este scorul în favoarea lui Juventus privind numărul de titluri câștigate în Serie A. Inter, în schimb, are mai multe trofee Champions League, 3-2

Citește și:

VIDEO Vlad Chiricheș, evoluție de coșmar în Sassuolo - Atalanta! Vinovat la toate golurile: „O fisură fără sfârșit în apărare” » Note între 4 și 5!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează