INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  "BOMBĂ" ÎN SICILIA

Inter pierde la Catania!

Articol de - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

Lupta pentru titlu a explodat în Italia, după ce Inter a capitulat în această seară la Catania (1-3). Liderul riscă să-şi vadă avantajul redus la numai un punct, dacă Milan bate duminică pe Chievo, iar AS Roma se poate apropia la patru "lungimi" dacă va triumfa la Livorno! Asta cu 10 etape înaintea finalului de campionat.


Fără Mourinho, aflat în tribună ispăşindu-şi a treia etapă de suspendare, Inter a tremurat în prima reprizş, dar a deschis scorul imediat după reluare, la contraatacul letal Eto'o - Milito, finalizat cu al 16-lea gol de argentinian.


Numai că sicilienii n-au renunţat şi au răsturnat absolut fenomenal rezultatul. Maxi Lopez a egalat şi apoi Mourinho a dictat din lojă cea mai neinspirată schimbare. A intrat Muntari şi ghanezul a reuşit să ia două cartonaşe galbene în două minute, practic în aceeaşi fază. El a provocat o lovitură liberă şi apoi s-a trezit cu mîna pe sus în zid, oferind cadou un penalty Cataniei.

 


Mascara a executat cu tupeu şi a trimis o "scăriţă", iar pe final, cu om în plus, Martinez a închis tabela. După 44 de ani, Catania o bate pe Inter, iar sinişa Mihajlovici şi-a învins fosta echipă la care a jucat şi a antrenat. Inter ramine cu 59 de puncte si are de jucat peste 9 zile un alt meci de foc in Sicilia, contra lui Palermo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
unualtu
unualtu  •  13 Martie 2010, 20:41
Postat de red_dog1982 pe 13 Martie 2010, 00:43

MAMA EI DE GRAMATICA! PRIMA REPRIZS!

astea is greseli marunte aparute de la tastat repde ... durerea mare e cu cratimele , informatii contradictorii in articole pe aceeasi tema etc ....

red_dog1982
red_dog1982  •  13 Martie 2010, 00:43

MAMA EI DE GRAMATICA! PRIMA REPRIZS!

 •  13 Martie 2010, 00:04

Sper ca Inter sa piarda si marti cu Chelsea. Go blues !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează