INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Inter pregătește o ofertă fabuloasă pentru unul dintre cei mai în vogă antrenori: salariu de 100 de milioane de euro! Donald Trump este implicat

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2016 13:55

Inter vrea să revină în fruntea campionatului Italiei și pregătește o ofertă senzațională pentru antrenorul Diego Simeone, care ar urma să vină din sezonul viitor.

Patronul clubului milanez, indonezianul Erick Tohir, vrea să îl aducă pe Simeone, cel care a făcut din Atletico Madrid o forță în Spania și a oprit dominația Barcelonei și a celor de la Real Madrid.

Pentru a-l convinge pe Simeone să plece de la Atletico, șeful celor de la Inter a pregătit o ofertă de 20 de milioane de euro pe sezon pentru argentinian și un contract pe cinci ani.

Oferta Interului a fost făcută de Tohir alături de noul partener financiar al echipei, o societate care îi aparține lui Donald Trump.

Potrivit presei din Spania, Simeone a vorbit deja cu șefii spaniolilor și i-a informat de ofertă. Cu formația din Spania, antrenorul argentinian mai are contract până în 2020, iar dacă va pleca, spaniolii vor trebui să primească despăgubiri.

În vârstă de 45 de ani, Simeone a jucat la Inter timp de doi ani, între 1997 și 1999.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
luciann
luciann  •  28 Februarie 2016, 14:38

Era si timpul sa-i faca oferta lui Simeone! Mancini n-are fata de Inter, a mai cheltuit si o gramada de bani degeaba...

mirelu
mirelu  •  28 Februarie 2016, 14:30

va plati realul clauza lui simeone numai sa scape de Cholo din campionat:)).

Vezi toate comentariile (2)
Comentează