INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Inter s-a abonat la titlu din 2006 » Scudetto la rînd?

Cristi Chivu, Chivu, Inter
Cristi Chivu, Chivu, Inter

Articol de - Publicat sambata, 15 mai 2010 00:00

Chivu se pregăteşte de primul "event" cu Inter, care are duminică nevoie de victorie la Siena, echipă deja retrogradată.

După ce i-a suflat Romei Cupa pe "Olimpico", Chivu vrea să facă mîine la fel cu titlul. Campioana Italiei se decide în ultimele 90 de minute şi căpitanul "naţionalei" poate cîştiga al treilea "scudetto" consecutiv cu Inter. Pentru asta nu trebuie decît să învingă la Siena, pe terenul echipei lui Codrea, deja condamnată la Serie B, ca să nu mai depindă de rezultatul rivalei Roma, care se află la doar două puncte în spate şi joacă la Verona contra lui Chievo.

E pentru a patra oară la rînd cînd Siena decide destinul "nerazzurrilor". În 2007, acolo au sărbătorit fanii interişti triumful cu 2-1 şi primul titlu cucerit pe teren după 18 ani. Sezonul următor, trupa toscană i-a încurcat pe milanezi pe "Meazza" (2-2), amînînd verdictul pentru ultima etapă şi sfîrşitul fericit al unui nou război cu Roma. Iar în 2009, victoria cu 3-0 a oferit certitudinea matematică a întîiului "scudetto" cucerit de Jose Mourinho, în duelul cu Milan.

Final de risc maxim
Ministerul de Interne a mobilizat un impresionant dispozitiv de securitate pentru a evita producerea unor ciocniri între suporterii lui Inter şi cei ai Romei. Efectivul forţelor de ordine se va mări de cinci ori pentru a asigura ordinea pe autostrada A1, ce leagă Milano de sudul Italiei, unde s-ar putea întîlni cei 15.000 de tifosi "giallorossi" cu cei 6.000 "nerazzurri" care merg în deplasare. Interiştii se bat pe bilete la Siena, preţul pe e-bay urcînd la 350 de euro!

"Fotbal european", ediţie specială
DigiSport prezintă duminică, de la ora 15:00, o ediţie specială a talk-show-ului "Fotbal European", dedicată bătăliei pentru titlu de la distanţă între Inter şi Roma. Evoluţia lui Chivu la Siena va putea fi urmărită în direct pe Digisport, de la 16:00, şi, simultan, Chievo - Roma se va transmite pe DigiSport Plus.

Barcelona - Real, actul final
SPANIA. Şi în Primera Division se termină diseară duelul infinit pentru titlu. De la ora 20:00, FC Barcelona şi Real Madrid, despărţite de un singur punct (96 contra 95), susţin ultimele bătălii, avînd adversare ameninţate cu retrogradarea. Formaţia lui Pep Guardiola evoluează acasă împotriva lui Valladolid (în direct pe DigiSport) şi în cazul unei victorii este campioană. "Galacticii" au însă o partidă mai grea, la Malaga (în direct pe DigiSport Plus), şi nu pot deveni campioni decît dacă înving şi Barcelona se va împiedica pe "Camp Nou".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
 •  16 Mai 2010, 20:07

bai baiatule,ma bucur k ai descoperit k pe Pele il cheama EDISON!!auzi frate,ce minune,EDISON!!sa vezi si sa nu crezi!!(sarcasm)si eu kre credeam k il cheama Doru.de ce ar scrie o asemenea stire?!adica serios,toti care au habar de fotbal stiu k pe Pele il cheama Edison Arantes do Nascimento.pt tine e mare descoperire.si chiar nam observat ce e asha tare.tias recomanda sa comentezi pe siteul Ziarul 21(ziarul local).sunt unu dintre "oamenii buni",da tot ai un comment stupid,ca nu mas bag

 •  15 Mai 2010, 16:01

Bai fratilor!!!Ziaristii lui peste-prajit!La egalitate de puncte se joaca BARAJ!Citeam azi in gazeta ca Roma are avantajul rezultatelor directe...ce dreaq..un minim de informare!Si a doua chestiune,si mai tare...citeam mai ieri tot in gazeta,auzi frate,cica pe Pele il cheama EDISON!Si,mai tare,cica taica-su i-a pus numele dupa Thomas Alva Edison!!!!! Bai oameni buni....da-o dracului.

 •  15 Mai 2010, 14:10
Postat de ka2 pe 15 Mai 2010, 09:44

Nu stiu cum se face, dar baiatul asta are noroc cu carul ... acum iese campion cu astia, care fac blat. In CL nu au nici cea mai mica sansa. Ii bat Bayern la scor.

Am mai auzit eu cum si-o ia Inter la scor anul asta: de la Chelsea, de la Barca (toata povestea cu Remontada), dar nu prea s-a intamplat. Stai tu flexat, ca Mourinho isi va invinge maestrul.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close