INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER SAMPDORIA 2-1

INTER - SAMPDORIA 2-1 // VIDEO Radja Nainggolan a salvat-o pe Inter cu o execuție de excepție » Ce se întâmplă cu Mauro Icardi

Inter - Sampdoria 2-1 // FOTO: Reuters
Inter - Sampdoria 2-1 // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2019 00:30

Inter a învins Sampdoira, impunându-se cu 2-1 pe teren propriu. 70 de minute anoste au fost salvate de finalul partidei, unul de-a dreptul incendiar.

D'Ambrosio a deschis scorul pentru Inter în minutul 73, Gabbidini reușind să restabilească egalitatea trei minute mai târziu.

Lovitura decisivă a fost dată în minutul 78, de Radja Nainggolan, care a aprins stadionul cu un voleu bine plasat, la care portarul Sampdoriei a fost doar spectator.

Inter se află pe locul 3 în clasament, cu 46 de puncte, la nu mai puțin de 20 de lungimi de liderul Juventus și la 7 puncte de Napoli, ocupanta locului secund. De partea cealaltă, Sampdoria a ajuns la trei înfrângeri la rând și se situează pe locul 10, cu 33 de puncte

Icardi, nici rezervă

În conflict cu conducerea echipei și lăsat fără banderolă din cauza declarațiilor acide ale iubitei Wanda Nara, Mauro Icardi, vedeta echipei lui Luciano Spalletti, nu a fost nici măcar rezervă cu Sampdoria, viitorul său conitnuând să fie unul incert.

Declarațiile deplasate ale soției-agent, Wanda Nara, dar și refuzul jucătorului de a merge la Viena pentru meciul cu Rapid, 1-0, n-au mai fost suportate de fani.

Mașina în care Wanda se afla alături de copii a fost atacată sâmbătă O piatră ar fi fost aruncată spre ea, anunță presa din Italia, care mai notează că, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Vezi și: GENOA - LAZIO 2-1 // VIDEO Deznodământ fabulos: Genoa dă lovitura în prelungiri în duelul dintre Ionuț Radu și Ștefan Radu + record incredibil pentru românul lui Lazio!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează