INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Inter va încerca să-l transfere pe Tevez în vară

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 februarie 2009 00:00

Inter Milano îi va oferi lui Carlos Tevez  o cale de scăpare de pe Old Traford în această vară, relatează The Sun.

Tevez nu a mai fost o prioritate pentru atacul lui Manchester United odată cu sosirea lui Dimitar Berbatov vara trecută. Deşi argentinianul a marcat 29 de goluri în 81 de meciuri de cînd a venit la Red Devils în 2007 de la West Ham, fostul star al lui Boca Juniors este în urma lui Berbatov şi a lui Rooney în planurile lui Alex Ferguson pentru primul 11. Tocmai de aceea se pare că ar fi deschis unui transfer în Serie A la finalul acestui sezon.

Mourinho este un fan al lui Tevez , iar Massimo Morati a încercat să-l transfere pe vremea cînd evolua la West Ham. Carlos este văzut drept partenerul ideal pentru starul suedez Zlatan Ibrahimovic, după ce niciunul dintre Mario Balotelli, Julio Cruz, Adriano şi Hernan Crespo nu a reuşit să-l impresioneze pe Mourinho.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
 •  07 Februarie 2009, 18:41

la pariuri :))

 •  07 Februarie 2009, 02:37

bilanistule, cine e pe primul loc ? daca inter nu a jucat fotbal si e la 6 puncte de locul 2...pai bilan ce a jucat ?

 •  06 Februarie 2009, 22:42

inter? pai astia sa invete sa joace fotbal p teren si apoi sa aibe pretentii. cand nu sunt sustinuti d cei trei arbitri sunt vai d mama lor. nu joak nimic...bn, knd ai p murinho antrenor doar nu t astepti la spectacol...a terminat juve cu magariile si s-a apucat interul

Vezi toate comentariile (6)
Comentează