INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2020

VIDEO Ion Țiriac îl contrazice pe Gică Popescu: „Nu se mai joacă EURO 2020 la București dacă nu se construiește calea ferată”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 decembrie 2019 20:34

Ion Țiriac (80 de ani), președintele Federației Române de Tenis, a declarat că disputarea meciurilor de la EURO 2020 pe Arena Națională este în pericol, în cazul în care calea ferată de la Otopeni la Gara de Nord nu va fi finalizată la timp.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

„Se fac nişte protecţii pentru marea cale ferată, este un contract care o să fie gata la 1 septembrie 2020. Avocaţii constructorului sau ai Guvernului au menţionat că, dacă nu se face calea ferată, nu se mai joacă turneul Campionatului European.

Avem 3 meciuri, sper ca România să se califice, dar nu este turneul final în iunie? Despre ce vorbim? Ori ne ia toată lumea de proşti, ori luăm noi proştii să-i dăm afară”, a declarat Ion Țiriac, potrivit TV Digi Sport.

Popescu: „E exclusă această variantă”

Totuși, afirmațiile făcute de Țiriac nu sunt în concordanță cu ceea ce a declarat Gică Popescu (52 de ani) miercuri, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”. Consilierul prim-ministrului României pentru EURO 2020 a spus că nu există posibilitatea ca „Arena Națională” să nu mai organizeze cele 4 meciuri de la Campionatul European.

E exclusă varianta ca UEFA să ne ia organizarea EURO. Se lucrează la calea ferată în continuare, se poate să fie gata până la Campionatul European. Constructorul are termenul de predare pe 15 mai”, a declarat Popescu la „Prietenii lui Ovidiu”.

Gică Popescu, în dialog cu Ovidiu Ioanițoaia despre acest subiect:

VEZI ȘI:

CRAIOVA - VOLUNTARI // FOTO Stop pentru Robert Dumitru » Arbitrul conduce azi ultima partidă a carierei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
pierrecardin
pierrecardin  •  16 Decembrie 2019, 14:01

Colosal ca toata lumea baga in seama un puscarias

zagna
zagna  •  15 Decembrie 2019, 19:20

gica popescu, iar te faci de ras ?

139267110657360
Doru Mircea  •  15 Decembrie 2019, 16:08

Nu cred ca Ion Tiriac este dator cu ceva echipei dinamo indiferen daca acum 60 de ani a activat acolo.El si-a platit datoria fata de tara avand atatea performante in tenis . Vorba lui a facut intr-o zi de tenis ce n-au facut toti politicienii si haterii intr-o viata.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează