INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DUEL

Ionel Ganea, dezlănțuit după emisiunea cu Sergiu Radu de la GSP Live: „S-a găsit să vorbească «biscuite ăla-n dungă» de mine”

Ionel Ganea. foto: Arhivă Gazeta Spoturilor
Ionel Ganea. foto: Arhivă Gazeta Spoturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2020 11:27

Ionel Ganea (46 de ani) a reacționat furibund în urma dezvăluirilor făcute săptămâna trecută de Sergiu Radu la GSP Live. Cel poreclit „Schijă” dezvăluise un presupus conflict avut de Ganea cu antrenorul Felix Magath. 

  • Sergiu Radu a povestit la GSP Live că „Ganezul” l-a sfidat pe Magath pe când era la VfB Stuttgart. Ionel Ganea ar fi aruncat cu o farfurie cu înghețată după antrenor, conform lui Sergiu Radu;

„Am auzit că a vorbit Sergiu Radu ăla de mine. Eu nu înțeleg de unde vorbește Sergiu Radu de mine, că nici nu mă cunoaște. El nici nu știu unde era atunci. 

Cred că era la «FC Scuipă-n Dunăre”. Vă dați seama câți ani sunt de atunci și s-a găsit să vorbească «biscuite ăla-n dungă» de mine. Cum să vorbești de un om dacă nu-l cunoști? Să inventez și eu povești despre el? 

Îmbrăcat și cu televizorul în mână, are 50 de kile, 60 de kile. Din moment ce nu mă cunoști, n-ai fost coleg cu mine, n-ai cum să vorbești de mine. Eu nu-mi permit, din respect, să vorbesc de cineva pe care nu-l cunosc”, a spus Ionel Ganea, la Look Plus.

Ce a spus Sergiu Radu la GSP Live că i-a făcut Ionel Ganea marelui antrenor Felix Magath

„Cu o seara înainte de meci, Magath chema echipa jos. Fiecare putea să comande o bere, să mai stea de vorbă, să mai interacționeze. O mică socializare. Ionel a comandat o înghețată în acel moment, de la restaurant. El avea poftă de înghețată. Cum alții își comandau bere, el a zis că poate să își comande un desert. 
 

Magath l-a văzut, i s-a oprit privirea pe el, s-a făcut negru la față și i-a zis «Ganea, ce-i cu tine?». Ganea foarte calm așa «Mi-am comandat și eu o înghețată». A urmat un schimb de replici foarte agresiv din partea lui Magath și în acel moment, Ionel a luat farfuria cu înghețată și a aruncat spre el. De atunci, Magath și-a dat seama că nu e bine să se pună cu el” - Sergiu Radu, la GSP Live

Citește și alte știri despre acest subiect: 

EXCLUSIV VIDEO Ce i-a făcut Ionel Ganea marelui antrenor Felix Magath: „De atunci și-a dat seama că nu e bine să se pună cu el”

Bild dezvăluie o altă variantă a întâmplării cu Ionel Ganea și Felix Magath: „Poți să pleci acasă, ești scos din lot!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
erteb65ryrtyhnru6
erteb65ryrtyhnru6  •  19 Mai 2020, 00:03

Daca ii dai o replica unui om, te legi de caracterul lui si nu de fizicul sau. Ce treaba are fizicul cu intelectul in ecuatia asta.

theinvincible
theinvincible  •  18 Mai 2020, 18:38
Postat de badeadorian pe 18 Mai 2020, 15:48

Atunci Ganezul si unii colegi au jucat la doua capete !! Au sperat ca vor castiga finala cupei contra Rapidului si astfel vor juca si in Europa . Au pierdut cupa si de acolo U Craiova nu a mai prins Europa si a urmat 'caderea' . Eu unul sunt de acord cu faptul ca au dorit sa joace pe bune contra Rapidului la Craiova ... ca alte echipe nu au facut la fel contra lui Becali in acel final de sezon , este alta gasca in alta traista !!

becali la Steaua in 1998? oau, si te mai intrebi de ce rpaid s-a desfiintat definitiv si irovocabil in 2016. pai cu asemena suporteri prosti nici nu este de mirare. si inca ceva,si un jucator daca ar trage cu echipa adversa si in principiu echipa adversa ar trebui sa bata la scor,dar 5 jcuatori sa traga pentru rapid si tot sa nu bateti,este o rusine mondiala,blatisti ordinari ce sunteti.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  18 Mai 2020, 17:16
Postat de amicu pe 18 Mai 2020, 15:40

ok, a inceput Sergiu Radu, insa atunci cand te legi de fizicul unui om vezi Doamne pentru a-i da o replica, mi se pare o atitudine de ***.

Un bec nu se aprinde daca nu apesti intrerupatorul. Eu asa stiu!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează