INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Își pregătește plecarea de la Real Madrid? Cristiano Ronaldo s-a interesat de o destinație surprinzătoare

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 20 martie 2018 11:25

Portughezul Luiz Felipe Scolari, antrenor la Guangzhou Evergrande, a dezvăluit ce discuție a avut cu Cristiano Ronaldo.

Antrenorul a spus că vedeta lui Real Madrid l-a întrebat despre China și fotbalul chinez, iar presa din Spania scrie că Ronaldo ar putea să își încheie cariera în Asia.

"M-a întrebat cum este să trăiești în China. I-am spus toate detaliile. Trebuie să înțelegem că pentru fiecare jucător China înseamnă altceva.

Cristiano Ronaldo e o industrie, e un brand. China este cea mai mare țară din lume. I-am spus ce le spun tuturor. Dacă cineva primește o ofertă din China, trebuis să plece în China", a spus Scolari, potrivit spaniolilor de la Sport.

Cristiano Ronaldo, 33 de ani, a jucat de-a lungul carierei la Sporting, Manchester Untied și Real Madrid. Este la Real din 2009, marcând 443 goluri în 429 meciuri.

120.000.000 €este cota lui Cristiano Ronaldo, potrivit transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
179197836217934
Goj Gogi  •  21 Martie 2018, 16:45

Atunci cand nu mai sti ce sa inventezi..daca era ca Ronaldo sa plece undeva o facea de mult timp, iar acum nici nu o va mai face.. Pe un jucator ca Ronaldo nu il vezi jucand la o alta echipa, mai ales pt bani ca are deja destui, sau mai ales in China unde aia nici sa paseze nu pot..

mosvasile
mosvasile  •  20 Martie 2018, 15:06

Pai daca are 33 de ani...Se stie cat de greu si-a revenit la inceputul acestui sezon, iar in urmatorul sezon va fi si mai greu-dupa campionatul mondial!Nu va fi o surpriza daca-dupa terminarea turului sezonului viitor-va fi vandut de Real!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează