INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CROAȚIA

GALERIE FOTO Ivana, mesaj pentru naționala Croației înainte de debutul în preliminariile EURO 2024: „Hai să obținem trofeul!”

Articol de - Publicat sambata, 25 martie 2023 20:02 / Actualizat sambata, 25 martie 2023 20:32

Croația va debuta azi în preliminariile EURO 2024, contra Țării Galilor, iar Ivana Knoll e alături de naționala lui Luka Modric.

Aflată în Los Angeles, fosta Miss Croația e cu gândul la națională. Aceasta a postat un mesaj pe Instagram, înaintea debutului în preliminariile pentru turneul din Germania.

Ivana Knoll, mesaj înainte de preliminariile EURO 2024

„Mult noroc azi! Hai să obținem trofeul EURO 2024”, a scris Ivana Knoll, care postat și un filmuleț cu ea, pe stadion, la Campionatul Mondial din Qatar.

Ivana Knoll // sursă foto: knolldoll
Ivana Knoll // sursă foto: knolldoll
+45 FOTO

Ivana Knoll, asaltată de fani după Mondialul din Qatar

Ivana Knoll a fost una dintre atracțiile Campionatului Mondial. Fosta „Miss Croația” nu a lipsit de la niciun meci al naționalei pregătite de Zlatko Dalic, iar aparițiile ei au făcut senzație pe internet.

După turneul final, Ivana a susținut că a primit mai multe mesaje de la fotbaliști în timpul Campionatului Mondial de fotbal din Qatar. 

„Îmi amintesc că au fost câțiva jucători care mi-au scris, m-au întrebat ce fac, bla, bla, bla... Unii dintre ei își cereau scuze că ne vor bate, asta cu o zi înaintea meciului direct. Nu le răspundeam până nu pierdeau”, a povestit Ivana .

Citește și: 

Abia eliminată cu scandal de la Survivor, soția fostului fotbalist din Generația de Aur a dezvăluit: „Mi-a zis: «Dacă intri în troacă, te mănâncă porcii»”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
Freyya
Freyya  •  28 Martie 2023, 00:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VardyParty
VardyParty  •  25 Martie 2023, 23:01

Bravo, love, love, love. DE 3trei saptamani nu mai aveam stare: ce-o fi cu Ivana? O fi bine Ivana? Tot cu Croatia, tot cu Croatai…?? Uf. M-am linistit.

Aliluia
Aliluia  •  25 Martie 2023, 21:55

Mai buna i Prodanca.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează