INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Jadon Sancho, prezentat oficial la Manchester United » Primele declarații în tricoul „diavolilor”

Jadon Sancho, prezentat oficial la Manchester United
Foto:twitter/manchesterunited
Jadon Sancho, prezentat oficial la Manchester United Foto:twitter/manchesterunited

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iulie 2021 15:52 / Actualizat vineri, 23 iulie 2021 16:14

Jadon Sancho (21 de ani) a fost prezentat oficial la Manchester United după transferul acestuia de la Borussia Dortmund pentru 85 de milioane de euro.

După multe zile de așteptare de la anunțul oficial al transferului, fanii diavolilor roșii au avut ocazia de a-l vedea pentru prima dată pe fostul șeptar al lui Dortmund în tricoul lui Manchester United.

Vineri, clubul englez a anunțat pe site-ul său oficial faptul că atacantul a semnat un contract valabil până în 2026, cu opțiunea prelungirii cu încă un an. Sancho a declarat că transferul la Manchester United este un vis devenit realitate.

„Voi fi mereu recunoscător celor de la Dortmund pentru că mi-au acordat oportunitatea de a juca la prima echipă, chiar dacă am știut mereu că într-o zi mă voi întoarce în Anglia. Șansa de a mă alătura lui Manchester United este un vis devenit realitate și abia aștept să joc în Premier League. 

Aceasta este o echipă tânără și promițătoare, putem deveni ceva special și să aducem fanilor succesul pe care și-l doresc. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu antrenorul și cu echipa sa, pentru a-mi îmbunătăți jocul", au fost primele cuvinte ale lui Sancho în tricoul lui United.

Video. Sancho, prezentat oficial la United

Erling Haaland crede că plecarea lui Jadon Sancho poate aduce chiar lucruri pozitive

Într-un interviu acordat celor de la Sport Bible, Haaland a vorbit despre Sancho, cu care a colaborat foarte bine la Dortmund și din ale cărui pase a reușit un număr impresionant de goluri.

„Sigur că e trist faptul că pleacă, dar așa este fotbalul. În sportul acesta nu știi niciodată ce se va întâmpla. Eu și Jadon ne-am înțeles unul pe altul foarte bine și este un jucător de primă clasă. 

Dar, la echipa noastră există mulți alți jucători buni față de care am un feeling bun și s-ar putea chiar să fie mai bine. Vom vedea cu cine voi combina cel mai bine", le-a spus Haaland britanicilor.

Citește alte știri despre fotbalul internațional:

Christian Eriksen nu va mai juca fotbal în Italia. Unde ar putea ajunge

Harry Kane poate deveni al doilea cel mai scump transfer din istorie! A primit acceptul lui Tottenham

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează