INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Lionel Messi l-a jignit pe Jamie Carragher: „M-a făcut măgar!”

Leo Messi
Foto: Imago
Leo Messi Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 ianuarie 2022 12:46 / Actualizat sambata, 22 ianuarie 2022 14:11

Jamie Carragher, fostul mare jucător englez, în prezent comentator de la Sky Sports, a dezvăluit un episod inedit cu Lionel Messi, care i-a cerut socoteală pentru niște declarații ale sale din momentul în care argentinianul a ajuns la PSG.

Carragher a povestit cum, după ce a criticat transferul lui Lionel Messi la PSG în cadrul unei emisiuni, s-a trezit cu un mesaj pe instagram de la argentinian.

„Am spus la începutul sezonului că Messi nu este un transfer grozav pentru PSG. După emisiune am primit un mesaj pe instagram de la însuși Messi. Nu o să vă arăt conversația, deoarece este un lucru privat. Trebuie să vă spun însă că Messi m-a făcut măgar”.

Jamie Carragher, mesaj pentru Lionel Messi: „Te iubesc, dar tot nu prinzi echipa mea!”

Mai târziu, Carragher a postat pe twitter video cu discuția din studio și a scris: „Sunt onorat să fiu numit măgar de către legenda Lionel Messi!”

Carragher a alcătuit o echipă cu cei mai buni jucători ai anului trecut din punctul său de vedere, lăsându-l pe dinafară pe Messi: „Sper că se uită și acum la emisiune pentru că vreau să-i spun: Lionel, eu chiar te iubesc foarte mult. Ești cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor și, în comparație cu tine, eu am fost un măgar. Accept asta. Dar tot nu prinzi echipa mea.

Nu ai jucat suficient de bine, chiar dacă ai câștigat Copa America în vara lui 2021. Nu e suficient încât să-l las în afara echipei mele ideale pe Mo Salah”.

Ce a însemnat pentru PSG transferul lui Messi

Leo Messi (34 de ani) a adus 8 sponsori noi PSG-ului. Parizienii au înregistrat în 2021 venituri cu 10% mai mari față de anul precedent!

În 16 meciuri la Paris, Messi a reușit 6 goluri și 5 pase decisive. Cifrele din teren nu strălucesc, dar aura comercială a argentinianului nu a dezamăgit.

PSG a atras 8 noi sponsori cu Messi în echipă și a actualizat alte înțelegeri avantajoase, notează AS. „În 2021, creșterea veniturilor noastre va fi semnificativă, cu siguranță cu peste 10% mai mare față de 2020”, a declarat Marc Armstrong, directorul de sponsorizări al PSG-ului.

După 10 august 2021, când Messi a semnat cu parizienii, 8 nume uriașe s-au alăturat grupării de pe Parc des Princes:

  • DIOR (modă)
  • Autohero (industria auto)
  • Crypto.com (criptomonede)
  • Gorillas (livrări)
  • Smart Good Things, Volt, Big Cola, Sports Water (băuturi)

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Marouane Fellaini, fostul mijlocaș al lui Manchester United, şi-a dus iubita într-o vacanţă de vis! „Să sărbătorim!”

Juventus și Arsenal „se bat” pentru golgeterul din Serie A!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
189875732656829
Constantin Trascu  •  22 Ianuarie 2022, 18:38

De la o virsta incepi sa o ie in jos oriceaiface vezi Ronaldo nu mai este ce a fost asa ca daca incep criticile si nu iti plac puneti ghetele in cui si toata lumea va ramine cu o amintire frumoasa daca nu vei suporta cosecintele

minos3
minos3  •  22 Ianuarie 2022, 16:45

Cand in sufletul tau nu exista decat Liverpool, nu e de mirare ca il vezi pe Salah drept cel mai bun. Nu o fi Messi in cea mai buna forma, insa, chiar si asa, este peste egiptean.

michael
michael  •  22 Ianuarie 2022, 15:39

Piticului i-a trecut vremea!! Nu cred că va mai juca vreodată, așa cum o făcea la Barca, în urmă cu 2-3 sezoane.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează