INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Jerome Boateng, investigat de autoritățile din Germania, la 3 săptămâni de la moartea fostei iubite » Ce au găsit la autopsie

Jerome Boateng (32 de ani), fundașul central al lui Bayern Munchen, este anchetat de poliția germană, după ce autopsia fostei sale partenere, Kasia Lenhardt, a arătat urme de violență.
Jerome Boateng (32 de ani), fundașul central al lui Bayern Munchen, este anchetat de poliția germană, după ce autopsia fostei sale partenere, Kasia Lenhardt, a arătat urme de violență.

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2021 00:27 / Actualizat joi, 25 februarie 2021 01:03

Jerome Boateng (32 de ani), fundașul central al lui Bayern Munchen, este anchetat de poliția germană, după ce autopsia fostei sale iubite, Kasia Lenhardt, a evidențiat un lob al urechii fracturat.

Kasia Lenhardt a fost găsită decedată în apartamentul ei luxos din capitala Germaniei, marți, 9 februarie. Relația cu Boateng încetase cu doar o săptămână în urmă. Din primele informații, Kasia s-ar fi sinucis. 

Jerome Boateng, anchetat de autoritățile germane

Rezultatele autopsiei i-au făcut pe procurorii germani să redeschidă o anchetă mai veche, din 2019, când Boateng a fost acuzat de violență domestică. Anne Leiding, purtătoare de cuvânt a procuratorii, a anunțat, citată de Bild, că au apărut „noi informații”, iar dosarul a fost redeschis pe 10 februarie, la o zi după deces.

Rezultatele autopsiei au arătat că femeia avea o ruptură la lobul unei urechi. Boateng nu este pentru moment vinovat, dar se află în atenția autorităților. Prima ipoteză, cea a sinuciderii, a rămas încă valabilă.

Kasia Lenhardt,
Kasia Lenhardt,

Boateng și Kasia, relație cu năbădăi

Cei doi nu au avut o relație ideală. Au fost implicați în mai multe scandaluri. Campionul mondial a acuzat-o de șantaj și de probleme cu alcoolul. Cu puține zile înainte de tragicul eveniment, Boateng dezvăluia lucruri dure: „Kasia a devenit iubita mea după ce mi-a distrus relația cu Rebecca și cu familia mea și m-a șantajat. Așa că am decis să rămân cu ea și să încerc să fac tot ce pot ca să meargă”.

De celalată parte, Kasia l-a acuzat de infidelitate.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Marius Șumudică pune tunurile pe propriii jucători: „E responsabilitatea lor! Numai așa am pierdut punctele”

Șantierele morții: 6.751 de muncitori imigranți decedați la construirea stadioanelor pentru Mondialul din Qatar!

Playtech: ȘOCANT! Florin Ristei, derapaj GRAV la adresa Ramonei Olaru la Neatza. Răzvan Simion a intervenit prompt


Comentarii (1)
manx
manx  •  25 Februarie 2021, 03:10
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Daca vrei sa *** ***, nu conta pe mine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close