INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ÎNCHISOARE

Joana Sanz l-a vizitat pe Dani Alves în închisoare, apoi a povestit la TV: „Nu am putut nici să-l jignesc”

Articol de - Publicat marti, 06 iunie 2023 10:15 / Actualizat marti, 06 iunie 2023 10:33

Joana Sanz, fosta parteneră a lui Dani Alves (40 de ani), a vorbit despre relația cu fostul fotbalist, aflat în închisoare de pe 20 ianuarie, în timpul cercetărilor pentru acuzațiile de viol.

Modelul, care a anunțat că intenționează să divorțeze de brazilian după 8 ani, a acordat un interviu pentru o televiziune din Spania. Materialul nu a fost difuzat încă, dar presa iberică a publicat o primă parte, în care Joana vorbește despre cum îl vizitează pe Dani Alves în închisoare.

Joana Sanz vorbește despre vizitele la Dani Alves

„Îl văd printr-un geam și vorbim la un telefon. Nu suntem singuri. În jur sunt alte cabine, cu alte persoane. Dacă vorbești mai tare, te aud. De aceea nu am putut să discutăm despre lucrurile grave și serioase. Încă nu am putut nici să-l jignesc”, spune Joana, citată de Sport.

Recent, Joana a avut o reacție categorică la adresa fostului star de la Barcelona, Juventus sau PSG: „El și-a pierdut locul și manierele înșelându-mă cât timp mama era pe moarte”.

Dani Alves riscă 12 ani de închisoare

Fundașul dreapta, ultima oară la echipa mexicană Pumas (2022), riscă până la 12 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat. Și, potrivit presei spaniole, procurorii au probe importante care îl incriminează pe Dani Alves de viol.

Acuzat de viol de o tânără în vârstă de 23 de ani, abuz sexual care ar fi avut loc în noaptea de 30 spre 31 decembrie în clubul de noapte Sutton din capitala catalană, a fost trimis pe 20 ianuarie la închisoare, pe perioada anchetei, fără posibilitatea de a ieși pe cauțiune. 

Recent, Alves a admis pentru prima oară că a făcut sex cu tânăra iberică, dar că relația a fost consensuală. Deși inițial a afirmat că nici nu o cunoaște pe cea care l-a acuzat, apoi a spus că s-a întâlnit întâmplător cu ea în toaleta night-clubului și că nu s-a întâmplat nimic între ei.

Citește și: 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close